12pcs Mažas Nerūdijančio Plieno Kukurūzų Šakių Plastikinė Rankena ant grotelių Šakutės Nešiojamų Vaisių Turėtojas Grilis Prekes

€2.16

-43%

€3.79

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kukurūzų Laikikliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Kukurūzų Laikikliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Kukurūzų Laikikliai.

Aprašymas

Šis punktas yra specialiai pagaminta kukurūzų ūkyje. Jis yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir plastiko rankenos. Su gera medžiaga, ji yra aukštos temperatūros poveikiui. Be to, ji taip pat gali būti naudojami laikyti kitų dalykų, pavyzdžiui, vaisių, mėsos. Nėra jokių abejonių, kad šis straipsnis yra puikus GRILIS reikmenys.

Savybės

- Spalvos: Geltona.

- Medžiaga: Nerūdijančio plieno ir PP.

- Dydis: Apie 8,7 x 1,7 x 1cm.

- Iš tvirto nerūdijančio plieno medžiagos, kietos ir aštrios, savavališkai įsiterpę.

- Išlaikyti kukurūzų tvirtai pritvirtintas prie kukurūzų ant pagaliuko gauti švarus, jaukus dietos.

- Medinė rankena, ergonomiškas ir lengvai rankena.

- Tvirtas iš nerūdijančio plieno, adata saugo pirštus nuo karšto maisto tiesiog įkišus šakutę į pabaigą, kukurūzų burbuolės.

- Geriausias šakutės už skrudinta duona, uogienė, medus, pyragaičiai, kondensuotas pienas, pusryčiai, gimtadienio, lauko grilis.

- Šiltas Patarimas: Gerbiamas pirkėjas, Dėl apšvietimo efektas, monitorių šviesumas, rankinis matavimas ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalva ir dydis tarp foto ir tikrąjį daiktą. Nuoširdžiai tikiuosi, kad jūs galite suprasti! Ačiū!

Pakavimo sąrašas

12 x kukurūzų fork

Numeris 6-9
Funkcija Šilumos Varža
Modelio Numeris kukurūzų fork
Medžiaga Metalo
Rinkinio Numeris 6-8
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ROSENICE
Apdailos Nedengti
Įrankio Tipas Kukurūzų Laikikliai

Panašūs produktai