Virtuvės Pyragas Įrankis Tortas Grandiklis Sklandžiau Reguliuojamas Minkštas Torto Mentelės Kraštu Sklandžiau Dekoravimo Tortas Kremas Grandiklis, Kepimo Įrankis

€0.17

-5%

€0.18

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

tipas: virtuvės įrankiai bakeware tortas įrankiai 1 2 Aprašymas: Paviršiaus keptas pyragas "PASIDARYK pats" yra plokščia, lyginamoji grietinėlė, uogienė, ledų, ledų, apledėjimas ir pan., todėl tortas gražesnė. Jūs galite reguliuoti aukščio jūsų naudoti ir koreguoti ją atsižvelgiant į tortą galite padaryti. specifikacija: Medžiaga: PP plastiko Spalvos: mėlyna, rožinė, violetinė Pakuotės dydis: 23.5X5.5X2.8cm Svoris: 36G Pakavimo reikalavimai: 1* tortas grandiklis 3 4 5 6 informacija: Produkto pavadinimas: Plastikiniai 3 Gabalas Torto Kremas Grandiklis Medžiaga: PP plastiko Pakuotės: 3 / OPP maišelis pakuotė Pakuotės dydis: 10X12.5X0.4cm Svoris: 29G 7 informacija: Aprašymas: Lanksčios ir daugkartinio naudojimo. Tipas: Tortas Įrankiai Savybės: Ekologiškai Švarus, Įžuvinti Medžiaga: Plastikas Dydis: apie 14.5 * 8 CM/5.71*3.15 Pakuotėje: 1 x Grietinėlės Tortas Įrankis, Pastaba: 1. Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida 2~3cm. Dydis yra nuoroda tik, prašome natūra teikiama pirmenybė. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalvos, prašome natūra teikiama pirmenybė.

1 2 nuotraukos detalės

3 4 5 6 nuotraukos detalės

7 nuotraukos detalės

Dažnai užduodami KLAUSIMAI: 1.Jūs galite padaryti Didmeninė ir lašas laivybos Kad? Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas. Ir paprastai, mes ne palikti jokios informacijos apie mus, ant sklypų. 2. Kaip gauti stebėjimo informaciją? Stebėjimo informaciją bus galima gauti per 5-10 dienų po to, kai jis buvo išvežti. Prašome susisiekti su mumis, jei turite problemų stebėjimo informaciją. 3.ką daryti, jei jūs gaunate netinkamos kokybės produktų ar negaunate produkto apsaugos laikas? Jei nesate patenkinti produktais gaunate, ar negaunate jo , susisiekite su mumis taip greitai, kaip jūs jį gauti, prieš atidarydami ginčų. Mes bus suteikti geriausias sprendimas. Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas. Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas. Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg. Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg. Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje. Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį. Siųsti bei grąžinti: Mes išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti klaidingą elementą. Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti. Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi. Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Spalva
Seksualinio Pobūdžio No
Ypatybė
Medžiaga
Informacija
Pyragas Įrankiai Tipas Patefonai
Tipas
Modelio Numeris EA02451
Sertifikavimo CIQ
Nepadori Nuotrauka No
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Eco-Friendly

Panašūs produktai