Bulvių Vaisių Biologia Energijos Generuoti Elektros energiją Mokslų Eksperimentas Švietimo Žaislai Vaikams, Vaikams, Mokyklos Elektrinis STIEBO Rinkinys

€2.99

-30%

€4.28

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Aprašymas:

- Produkto Pavadinimas: Bulvių, Vaisių Biologia Energijos Generuoti Elektros energiją Mokslų Eksperimentas Švietimo Žaislai Vaikams, Vaikams, Mokyklos Elektrinis STIEBO Rinkinys

- Medžiaga: Plastiko,Metalinės Dalys, Elektronikos Dalys

- Svoris: 30g

- Būklė: 100% visiškai naujas ir aukštos kokybės

Ypatybė:

- Idealiai tinka įdomus mokymasis.

- Yra viskas, ko reikia eksperimentuoti su žaliosios energijos.

- Komplektą įeina skaitmeninis laikrodis, lemputės, cinko ir vario plokštės , laidai ir kt.

- Jūs galite eksperimentuoti su įvairių vaisių, kaip ir citrinų, apelsinų,pomidorų ir kt.Įdomus yra neribotas.

Kaip Tai Veikia: - metalines juosteles ir bulvių padaryti paprasta baterija, kuri sukuria elektros energijos veikti, kad veikia visą parą. Kiekvienos bulvių veikia kaip prietaisas vadinamas elektrocheminių elementų. Ji konvertuoja cheminė energija saugoma metalinių juostelių intoelectrucal energijos.Dvi bulvės yra reikalinga elektros energija pakankamai stipri, kad paleisti laikrodį.

- Mobilųjį veikia, nes cheminės savybės, metalų viduje (šiuo atveju vario ir cinko).Skirtingų savybių sukelti dalelytės, valdančios elektros energijos .(vadinamus jonais) judėti tarp dviejų juostų iš metalo. Šis srautas yra elektros srovė. Bulvių sudėtyje yra dalelių, kurios leidžia srovės srautas,bet jis sustoja metalai neliesti. Elektros srovė, taip pat teka išilgai laidų tarp cinko ir vario juostų ir laikrodis. Šiuo daro laikrodis darbą.

Paketas Apima:

- 1 x Rinkinys, Vaikų Bio Energijos Mokslo Rinkinį

Temos Profesijos
Prekės Pavadinimas OLOEY
Tipas Vaikų Bio Energijos Sci
Medžiaga Plastiko, Metalinės Dalys
Modelio Numeris Energijos Mokslo Rinkinį
Amžius Amžius 8+
Įspėjimas Kostiumas Amžius 8+
Sertifikavimo Kinija sertifikuotas (3C)
Svoris Maždaug. 30g
Kabelio Ilgis Maždaug. 15cm

Panašūs produktai