SUNNYLIFE 2VNT Universalios Valdymo Lazdelės Aliuminio Lydinio Nykščio Rokeris Kreiptuku DJI Smart Controller/ Mavic Oro 2 Priedai

€2.46

-29%

€3.51

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Drone Priedai Rinkiniai, Buitinė Technika, Pigūs Drone Priedai Rinkiniai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Drone Priedai Rinkiniai.

Daugiau Produktų:

SUNNYLIFE 2VNT Universalios Valdymo Lazdelės Aliuminio Lydinio Nykščio Rokeris Kreiptuku DJI Smart Controller / Mavic Oro 2 Nuotolinio valdymo pultelis

Informacija:

SUDERINAMUMAS: Rinkinį sudaro 1 pora valdikliu, suderinama su DJI MAVIC ORO 2/ MAVIC 2 smart nuotolinio valdymo pultelis.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Pagaminti iš CNC aliuminio lydinio, su anodavimas procesas, patvarus, patogus, labai gera ranka, jausmas pakeisti sugadintas nykščio rokeris.

LENGVAS: Su valdikliu yra lengvi, tik 4g (1 pora), tai yra patogu, kai jūs galite valdyti nuotolinio valdymo pultelis, nebus įdėti bet našta savo rankas.

STIPRINA RANKENA: Ergonomiška, neslidžia dizainas siūlo excellentl rankena, padeda sumažinti nykščio nuovargis, taip pat suteikia daugiau tikslumo ir jautrumo jums.

LENGVA NAUDOTI IR LAIKYTI: Jūs galite pridėti juos ant nuotolinio valdymo pultelio naudojimą. Kaip originalus nuotolinio stick, jis gali būti laikomas nuotolinio valdymo.

Specifikacija:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Pastaba: thumbsticks tik, kiti daiktai nėra įtraukiami!

Galimos spalvos: juoda, titano spalvos

Praneškite mums norimą spalvą, kai jūs perkate jį, ar dar mes atsiųsime atsitiktinai

Pakuotė:

1 pora x Valdikliu

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis. Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį. Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Suderinama Drone Modelis DJI Mavic Oro 2
Suderinama Drone Prekės DJI
Pakuotė Taip
dydis 14*17*2
Modelio Numeris Kontrolės Lazdos DJI Mavic Oro 2
Svoris 10
Prekės Pavadinimas SUNNYLIFE

Panašūs produktai