Karabinai, Nerūdijančiojo Plieno Moliūgas Sagtis Karabinai Keychain Juosmens Diržo Anti-lost Sagtis Kabinti Keyriing W91F

€1.90

-24%

€2.50

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raktų Pakabukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Raktų Pakabukai.

100% brand new ir aukštos kokybės Savybes: Madingas priedai, 3D modeliavimas stereoskopinis dizaino, Kad tai geras pasirinkimas, kaip siurprizas Kablys ant savo kelnių juosmens diržo ar rankinės, puikiai tinka laikyti savo raktus, nagų kirpimo mašinėlės, sulankstomos žirklės ir kiti smulkūs pakabukas Specifikacija: Tipas: Raktų Žiedas Spalva: Sidabrinė Medžiaga: Nerūdijančio Plieno Bendras Ilgis: 7.2 cm/2.83" Vidinis Skersmuo: Apie.3cm/ 1.18" Pastaba: 1.Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių 2.Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. 3.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Komplektą sudaro: 1 x Karabinai Keychain (be mažmeninio paketo)

Medžiagos Tipas Nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Raktų Pakabukai

Panašūs produktai