3D automobilių logotipą keychain tinklelio virvę universaliųjų automobilių pagrindinius verslo pakabukas dėl SĖDYNĖS - Minimo Ibiza LEONAS Exeo Toledo Altea Mii TBL IBX

€1.50

-35%

€2.31

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Raktų Pakabukai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Raktų Pakabukai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Raktų Pakabukai.

Produkto pavadinimas: Lino automobilių keychain Produktų skaičius: keychain*1 atsuktuvas*1 Gaminio medžiaga: metalo lydinys + keychain odos laido Šio automobilio logotipas sagtis turi minkštųjų jaustis, išskirtinį dizainą, paprastas ir dosnus, ir yra unikalus stiliaus, ir automobilio raktus. Tinka automobilio nuotolinio valdymo mygtuką atvejais, keychains, bagažo mygtukai, papuošalų pakabučiai, gali būti naudojamas kaip drabužiai, aksesuarai, džinsai, liemuo kabo. Šis produktas yra pagamintas iš metalo lydinio, kuris yra gražus, patvarus, atsparus įbrėžimams ir rūdims atsparus Tai puiki dovana sau, artimiesiems ir draugams Nufotografuojama natūra, jei turite kitų logotipai, prašome susisiekti su mumis.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Svoris 30g
Elemento Plotis 35cm
Medžiagos Tipas LYDINYS
Elemento Tipas Raktų Pakabukai
Prekės Pavadinimas PUOU
Elemento Ilgio 95cm

Panašūs produktai