100cm/39inch "PASIDARYK pats" Akių Maišą Makiažo Teptuku Raštas

€1.53

-4%

€1.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, krepšys įrašyti, akies apatinio trikotažo skalbimo maišelis, akių padėti.

Specifikacija: Jis gali būti supjaustytas į bet kokio ilgio, kaip jums reikia, siekiant išlaikyti teptuko formos,apsaugoti, tvarkyti/rėmelis/plaukų, arba siekiant išvengti šepečiai Tarpusavio infekcija. Medžiaga: Plastmasinis Ilgis Akių Maišą: Apytiksl.100cm(39inch) Kiekis: 1Pc Spalva: Balta Įkrova: 100cm Akių Maišą (Jau supjaustytas į gabalus) (Dėmesio: Šios mažos mažos vertės paketą bus įdėjo butas oro pašto paslaugų, mes galime matyti tik kilmės post stebėjimo rezultatų, bet ir paketas negali būti stebimi paskirties pašto interneto svetainėje, Klientų, kurie įsigyti šią prekę prašome būti daugiau pacientų palaukti, kol paketas atvykimo.)

1. Naudoti, norint apsaugoti plaukus/rėmelis/rankena, išvengti šepetys plaukų messing, rėmelis ir rankena įbrėžimų. Laikykite teptuką formos.

2. Išvengti šepečiai Tarpusavio infekcija.

1. Numatytąjį mokėjimo metodą yra Alipay. Tai yra sąlyginio mokėjimo metodus, kuriais jūs galite pasitikėti mokėti. alipay palaiko daugelis mokėjimo tipų, pavyzdžiui : QIWI,BOLETO, "Webmoney", "Western Union", Banko pavedimu,Moneybookers,Kredito Kortelių "visa" ir "Mastercard" ir pan.

2. Mes pack šepetėliai su saugaus burbulas voką, didelius užsakymus, kuri daugiau nei 200usd, mes pakeisime nemokamai DHL/UPS/EMS express pristatymas paslaugų,mes pakuotės ji su stipriais kartoninė dėžutė,saugiau ir greičiau.

3. Mes laivas paketus visame pasaulyje per Basilico-pica.lt europos sąjungos oficialusis oro pašto paslaugos.Paketai paprastai gali būti siunčiami per mokėjimas patvirtino dieną+24 valandas. Dauguma pakuočių atvyksta jums per laivybos laikas lango rodo, kad puslapis, Bet kartais kažkur, gal daugiau atidėtas, Nes ji yra taip pat priklausomai nuo to, įvairių šalių pašto paslaugų lygio ir muitinės importo politiką. Prašome būti šiek tiek daugiau pacientų ir nedvejodami susisiekite su manimi, bet padėti tokiu atveju.

Jums visada bus saugomi per visą procesą.

1. Mes dukart patikrinkite/išbandyti mūsų produktus, atidžiai prieš pristatymas, pažadame, visi produktai yra geros kokybės. Tačiau bet kokiu atveju jums gavusi jokių defektų daiktus, ar turite bet kokių abejonių ar klausimų apie mūsų paslaugas/produktus,Prašome susisiekti su mumis prieš atidarant ginčo atveju arba palikite mane neigiamų atsiliepimų,Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokias problemas,galime išrašyti jums GRĄŽINTI VISĄ arba laivo jums naują paketą. Mes Manome, Kad Geras Bendravimas Bus Pasiektas Geras Rezultatas.

2. Jūsų 5 žvaigždučių atsiliepimus yra tai, ką mes nuolat persuing. Palikti 5 žvaigždučių atsiliepimus,Gauti NEMOKAMAS Dovanas . Klientas gali palikti mane dėmesį pastaruosius 5 žvaigždučių grįžtamojo ryšio eilės numerio, naujas norint gauti NEMOKAMAS DOVANAS.

3. Būtų dėkingi, jei jūs, kaip mūsų produktus ir Pasidalinti su Draugais , Youtube,Facebook,Twitter,Linkedin..... Dalis mūsų gaminių trauklė/nuotraukų į bet kurį iš šių socialinių tinklų, fotografuoti ekrano ir parodyti man, naujos tvarkos pranešimą arba siųsti man rodikliai, Bus Gauti NEMOKAMAS DOVANAS .

Kiekis 1
Rankenos Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris 4001087
Medžiaga Sintetinių Plaukų
Elemento Tipas Makiažas Šepetys
Šepečių Medžiagos Nailonas
Prekės Pavadinimas vela.yue
Naudojamas su Rinkiniai & Rinkiniai
dydis 100cm
Funkcija Teptuku raštas

Panašūs produktai