100ml Profesionalus Makiažas Brush Cleaner Spray iš Karto Giliai Valymo Quick-Dry Ne-Plauti Pašalinti Kosmetikos Dėmes Šampūnas Skystis

€6.34

-17%

€7.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Akių Šešėlių Aplikatorius, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Akių Šešėlių Aplikatorius, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Akių Šešėlių Aplikatorius.

Aprašymas:

Švelni formulė, taip pat pašalina perteklinį likutis už švarią makiažas taikymo. Pašalina pigmentą, glitters ir kremai nuo šepečiai.

Tai greitai džiūstantis skalauti-nemokamai formulė bus švarus, sąlyga ir deodorize natūralūs ir sintetiniai makiažas šepečiai.

Šis makiažo šepetėlių cleaner valo jūsų makiažas šepečiai, aplikatorius baltymus, ir makiažas kempinės, nepaliekant riebios likučių ant šerių.

Greitas-darbo purškimo formulė švelniai pašalina nešvarumus ir riebalų perteklių ir makiažą. Laikykite savo mėgstamus šepečiai kondicionierius ir apsaugoti.

Gilus valymas ir kvapų pašalinimas. Švelni formulė dozė skauda, makiažo teptuku. Pratęsti gyvenimą makiažo teptuku. Švarus, be nuosėdų.

Kaip naudoti:

Mažoms ir vidutinėms šepetys: Pamirkykite šepetėlį su tarpdančių šepetėliu valikliu ir švelniai patrinti šepečiu ir atgal ant skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu iki švarus.

Didelis šepetys: laikykite purškimo butelis ir šlapias šeriai 5-7cm teptuku galvos su makiažo teptuku valiklis. Švelniai nuvalykite šepečiu ir atgal ant skudurėliu arba popieriniu rankšluosčiu iki švarus.

Specifikacija:

Grynasis kiekis: 100 ml

Spalva: Kaip nuotraukose parodyta.

Butelio dydis: app. 15.2x4cm(5.97x1.57in)

Kiekis: 1 buteliukas

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Pakuotėje yra: 1 buteliukas x Makiažas Brush Cleaner Spray(kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

grynasis kiekis 100ml
Vienetų skaičius Vienas Vienetas
dydis 15.2x4cm(5.97x1.57in)
Kilmės KN(Kilmės)
Kiekis 1
Modelio Numeris GUGUJI222

Panašūs produktai