50pcs 7X9 9x12 10x15 13x18CM Organza Krepšiai Papuošalų Pakavimo Maišeliai Vestuves Apdailos Drawable Maišeliai, Dovanų Maišeliai 17 spalvas

€1.18

-46%

€2.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Pakuotės Ir Ekranas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos.

50pcs 7X9 9x12 10x15 13x18CM Organza Krepšiai Papuošalų Pakavimo Maišeliai Vestuves Apdailos Drawable Maišeliai, Dovanų Maišeliai 17 spalvas

Dydis: 7x9cm(2.76X3.54") 9x12cm(3.54x4.72") 10x15cm(3.94x5.91") 13x18cm(5.12x7.09")

(konvertuojant: 1 colis=2,54 cm )

Spalvos: 17colors kaip descrption.

Pakuotė: 50pcs/pak. 1. Aukštos Kokybės Medžiaga: Mūsų Organza maišeliai yra pagaminti iš geros kokybės vien organza medžiaga, siūlės taip pat yra prisiūtas labai gerai aplink ir ant abiejų pusių raišteliu. 2. Puikus Dydis: Mes turime serveral dydžio jums pasirinkti, paprasta ir pakankamai didelis, kad užpildyti gydo ir mažą elementą. 3. Atidaryti ir Uždaryti Lengvai: Mūsų vestuvių krepšiai priimti raišteliu dizainas, todėl yra lengviau įdėti arba pašalinti elementus iš šio dėklas, išlaikyti daiktus švarius. 4. Plačiai Taikoma Diapazonas: Gali būti naudojama saugoti savo papuošalus ar kitos smulkmenos, plaukiojančios priemonės, muilas, saldainiai, dovanėlės, mažai dovanų krepšiai, idealiai tinka naudoti šalis vestuvių nori parodyti palankumą, baby shower organza maišeliai. 5. Dovanėlė Maišai: Šių aukštos kokybės krepšiai yra puikus vestuvėms, kūdikių dušai ir gimtadienio, taip pat dovana vyniojimo kalėdoms, Valentino Dienai ir kitoms ypatingoms progoms.

Prašome atkreipti dėmesį, kad organza maišeliai yra rankų darbo, todėl gali būti šiek tiek skiriasi dydis. Prašome suprasti, ačiū!

Nemokamas pristatymas 100vnt maišelį nustatyti žemiau esančią nuorodą

Apie Laivybos 1. Nemokamas pristatymas, jei bendra suma yra: Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius ----------12-60 darbo dienomis 2.Jei bendra suma yra ≥$5, pasirinkimus, kaip toliau: C: Epacket----------5-25 darbo dienų (Nemokamai laivybos Kai kurių Produktų) D: Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu----------10-45 darbo dienų E: Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas----------10-40 darbo dienomis 3.Jei jums reikia greičiau ir saugiau logistikos, pasirinkimus, kaip nurodyta toliau: F: DHL/EMS----------5-8 darbo dienomis Dėl oro, politikos, festivalis. Atkreipkite dėmesį, mes negali garantuoti jums paketas bus pristatytas laiku, kaip ten bus keletas netikėtų būklės. Prašome suprasti. Tu! Po Paslaugos Mes vertiname galite pasirinkti mums tokios milžiniškos rinkos.Yra keli klausimai, susiję su mūsų parduotuvėje po paslauga, prašome atrodo prieš jus, kad arba jūs jau vieta užsakymą mūsų parduotuvėse. Gali užtrukti kelias minutes. Dėkoju už jūsų laiką. 1) Prašome leiskite mums žinoti, jei yra kokių nors problemų, geros jums pagaliau gavo, įskaitant Žalą tranzito metu , o Ne pagal aprašymą mūsų tinklapyje . Prašome atidžiai nuotraukas ir siųskite mums, mes patikrinti ir atsiliepimų jums rezultatas artimiausiu metu. Sprendimus mes jums siūlome, yra Visa grąžinamoji išmoka, Pakeitimo ir išsiųsti kitą maišelį su jumis. 2) Dėl kokių nors priežasčių, jei esate ne laimingas su gera. Mes priimame galite grąžinti arba biržos prekių per 7days gavę. Atkreipkite dėmesį, išreikšti mokestis grįžti atgal bus skiriamas jūsų pusėje. 3) jei turite klausimų, prašome susisiekti su mumis Prekybos vadovo Programą, arba palikti mums žinutę. Mes susisieksime su jumis per 24 valandos. Savaitgalį gal atidėjimo, bet mes stengiamės rūpintis visus jūsų žinutę. Taip pat jūs galite palikti mums pranešimą Whatsapp +86 15258092665 aš esu pasirengęs išspręsti jūsų problemą, kaip greitai, kaip tik galiu.

Prekės Skersmuo 0inch
Elemento Aukštis 0inch
Medžiaga Organza Krepšys
Elemento Ilgio 3.54inch
Sandarinimo metodas Pakavimo su opp krepšys
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Maišeliai
Elemento Plotis 2.76inch
Pakuotė 50pcs/daug
Modelio Numeris SD34
Prekės Svoris 15g
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Prekės Pavadinimas LOSTSOUL
produkto pavadinimas Organza Krepšiai Papuošalų Pakavimo Krepšiai
dydis 5x7cm 7x9cm 9x12cm 13x18cm
Produkto Savybės Organza Krepšys

Panašūs produktai