Mados Akrilo Auskarai Ekranas Auskarai Organizatorius Auskarai Ekranas Papuošalų Vitrinos, Auskaru Kabliukas Auskarai Turėtojas

€2.60

-5%

€2.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Papuošalai Pakuotės Ir Ekranas, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos.

Išsamiai:

Mes galime pritaikyti jūsų dydis ir storis , ir mes galime pritaikyti logotipas taip pat , jei jums reikia pritaikyti sau produkto , prašome jus susisiekti su manimi laisvai .

Mažas Dydis: 4.4 cm*4cm*10cm

Vidutinis Dydis : 4.4 cm*4cm*11,5 cm

Didelis Dydis : 4.4 cm*4cm*13cm

Spalva: juoda ,balta, aišku

Tai, ką matote, yra tai, ką jūs gaunate, Imtis photoes tikrai mėginius.

Papuošalai yra neįtraukti.

Prieš jūsų užsakymą,plz susisiekite su manimi, kad patvirtintumėte savo norimą vežimo būdą. Mes priimame sąlyginio Deponavimo,Kredito kortelės, Banko pavedimu,Western Union". Bet kad bus vežamos DVI dienas po apmokėjimo patvirtina Basilico-pica.lt. Nemokamas pristatymas dažnai yra naudojamas China post ,ir mes paramos "China post","HK post","AVS","DHL","UPS","FEDEX"

Bet kokie kiti reikalavimai,plz don ' t heasitate susisiekti su manimi laisvai.

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus mums.

A s jūsų atsiliepimai yra tikrai svarbu mums, prašome užtrukti keletą minučių palikti teigiamą atsiliepimą, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas. Taip pat mes tą patį padarys jums artimiausiu metu. Ačiū!

Mes išreiškiame dėkingumą už kiekvieną jūsų teigiamą komentarą.

Prašome nedvejodami kreipkitės į mus, prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą. Mes stengiamės, kad jūsų problemą galima išspręsti ir patenkinti savo poreikį.

Jūsų pasitenkinimas yra mano varomoji jėga perkelti toli.

Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Atvejais, Ir Ekranai
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Modelio Numeris JA2019110421A
Elemento Aukštis 13cm
Medžiaga Akrilo
Produkto Savybės Mados
Elemento Ilgio 4.4cm
Prekės Svoris 50g
Elemento Plotis 4cm

Panašūs produktai