Virtuvės Maisto Laikymo Talpos Skaidraus Plastiko Dviaukštis Atskirti Vaisius, Riešutus, Užkandžiai, Salotos Nešiojamų Šviežių Išlaikyti Dėžės

€3.28

-24%

€4.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Buteliai, Stiklainius & Dėžės, Namai Ir Sodas, Pigūs Buteliai, Stiklainius & Dėžės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Buteliai, Stiklainius & Dėžės.

Produkto pristatymas

• Tai yra dvigubo sluoksnio maisto produktų laikymo lauke, todėl galite atskirti maisto. • Kelių dydžių, gali būti pasirinktas. Galite pasirinkti tinkamą dydį pagal savo realius poreikius. Ji yra maža ir patogu nešiotis. • Viršutinė dalis, o apatinė dalis gali būti atskiriama, vidurinė dalis yra pertvara sluoksnis, ir skaidinyje sluoksnis turi sandarinimo žiedas, kuris gali žaisti šviežia-išlaikyti įtaką maisto. • Jis gali būti naudojamas virtuvėje prie maisto produktus laikykite, arba kaip užkandis lauke nešiotis su savimi. • Griežtai pagal pramonės vykdomosios standartus, pagaminti, saugos ir sveikatos.

Multi dual layer tikslas, fresh box

Kelių dydžių, dviejų naudoja, dvigubo sluoksnio išlaiko šviežumą.

Laikyti atskirai, siekiant išlaikyti maistą šviežią.

Pirmoji pusė: salotų padažas, riešutai, avižiniai dribsniai ir kt. Vidurinioji dalis: naudojamas atskiroms maisto. Antroji pusė: pienas, jogurtas, vaisiai, ir pan.

Prekės informacija

• Naudoti aukštos kokybės PP medžiaga, saugai ir sveikatai. • Su gebėjimų skalės pusėje, tai yra patogu kontroliuoti maisto kiekį. • Danga yra įrengta su sandarinimo silicio gumos žiedas, kuris turi stiprią sandarinimo veiklos. • Skaidrus butelis, patogu pamatyti built-in maisto.

Nuotraukos rodymas

Apie Pirkimą

- Originali Produktas Visos prekės yra pagamintos reguliariai gamyklas ir prekių kokybę, gali būti ramūs. - Greitas Pristatymas Pasirinkite aukštos kokybės transporto kompanija sutrumpinti transportavimo laiką. Paslaugų Kokybę Mes stengiamės išspręsti visų problemų, su kuriomis galite susidurti prieš pateikiant užsakymą ir, gavus prekes. - Sekite mus Kaip mūsų pasekėjų, jūs galite mėgautis daugiau nuolaidų dėl kai kurių produktų.

Pristatymas instrukcijos

*Nėra jokių laivybos stebėjimo informaciją užsakymus pagal $5, bet paketas pristatomas paprastai. *Šie duomenys yra tikėtis pristatymo laikas paketo įprastomis aplinkybėmis, tik informacinio; specialiosios vežimo metu turi būti taikoma faktinė padėtis.

produkto pavadinimas Multi Dual Layer Tikslas, Fresh Box
Medžiaga PP
Savybės
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Modernus
Taikoma straipsniai Riešutai, Grūdų Produktai, Užkandžiai, Gruits, Pienas, Salotos Ir Kt.

Panašūs produktai