Airsoft Žurnalas Propanas Žalia Dujų Pildymo Įkrovimo Adapteris, Adapteris su Silikono Aliejus Uosto

€2.47

-29%

€3.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dažasvydis Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Dažasvydis Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Dažasvydis Priedai.

Propano Adapteris V2 visiškai iš metalo ir silikono aliejaus uosto, kad tepimo dujų lengviau. Metalo konstrukcija yra patvaresni nei plastikas, nes dujos teka per adapterį ją šaltkrėtis adapteriu, todėl jį labiau linkusios į nutraukimą arba skilinėjimą.

Šis adapteris savybės miniatiūrinės silicio konteinerių prie šoninio vožtuvą, todėl dabar jūs dabar galės įkrauti savo GBB žurnalai, o tepimo juos su silicio visi tuo pačiu metu. Specialiai sukurta kolegija yra sukurta tam, kad silicio sumaišykite su propano dujų, kai jo nenaudojate, ir tuo pačiu metu užkirsti kelią silicio ištekėjimo iš vožtuvas Atkreipkite Dėmesį: antgalis adapteris yra nesuderinamas su žurnalai su extra large pagrindo plokštės. Jis nepasieks užpildyti antgalis apie ginklus, tokius kaip MES Hi-Rubisafe. Taip pat, propanas yra sunkesni už orą, nereikia naudoti patalpose. Propanas yra nuodingas, jei didelių sumų, įkvėpti, ir ypač degi.

Jūs galite įkrauti tiesiogiai ar nuėmus juodas dangtelis.

Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti mums, Neutralus ar Neigiamas feedbac k,tai reiškia, kad nesate patenkinti su mūsų daiktų ar paslaugų,mes pasistengsime atsakyti su sprendimų 24 valandas.

Tipas Kita
Modelio Numeris AF01-PA
Prekės Pavadinimas ZimKyfa
Spalva Raudona
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai