Apyrankės dirželio xiaomi mi juosta 5 apyrankes mi juosta 5 orui ir lankstaus silikono su mygtuką uždarymo ir spalvinga skyles

€3.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Priedai.

XIAOMI MI JUOSTA 5 Sporto JUOSTOS

-Silikono dirželis Aukštos kokybės, 100%, skirtų naujai Xiaomi Mi Band 5 . Jis siūlo sporto modeliavimas su skylėmis, kad už prakaito, atliekant fizinius pratimus. Jis yra patogus, nesukelia trinties ir jūs galite pritaikyti ją prie savo riešo dydžio dėka praktinių mygtuką uždarymo, panaši į originalią apyrankę.

- Minkštas, kietas ir lengvas , Tinka riešo puikiai dėka reguliuojamas uždarymo. Be to, ji siūlo saugi uždarymo sistema, kuri neleidžia jūsų Xiaomi Mi Juostoje, nukristi, net ir išrankiausių fizine veikla.

- Spalvų Dizainas su kraštus smartband nustatymo srityje . Ji puikiai prisitaiko prie Xiaomi prietaisas ir yra labai lengva įdiegti. Pasirinkite stilius jums labiausiai patinka.

-Suderinamas su Xiaomi Mi Juosta 5

-Originalaus dizaino mygtuką uždarymo

-Reguliuojamas iki 14 dydžių

-Didelio tankio silikoninis, minkštas ir šviesos

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Londono (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), dėl kurių pirkimas vykdomas, jeigu jis vyksta iki 13:00h. Todėl, prieš perkant svarbu, kad jums patikrinti, kad laivybos nurodėte teisingą adresą, nes po apdorojimo paketą, bus neįmanoma atlikti jokių pakeitimų.

Pristatymo laikas yra apytikris. Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie gali būklės numatomą pristatymo laiką ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo ar su elementą, mes būtume dėkingi, jei jūs galite susisiekti su mumis tiesiogiai, nes mes visada suteikiame jums sprendimą. Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir neigiamas vertinimas nebus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; Mūsų garantija, tūkstančius kartų mes jau pasiekėme tai. Nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo rūšies tikimybę.

Jei jums reikia susisiekite su mumis padaryti per Vidaus pranešimų . Jei norite, taip pat galite skambinti mums adresu: 91 231 82 27 , laikas: L-V, 9:00h-14:00h. Mes stengiamės suteikti jums geriausią sprendimą, taip, kad jums gali būti dalis mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Kilmės ES(Kilmės)
Tipas Dirželis Žiūrėti
Kalbos Ispanų
Medžiaga Didelio tankio silikono
Prekės Pavadinimas Xiaomi Mi Juosta

Panašūs produktai