8Pcs Kameros Užrakto Padengti Web Kamera Saugus, Apsaugoti Privatumą PC Laptop Tablet Telefono Kameros Objektyvo Apsaugos Smart Priedai

€0.15

-28%

€0.21

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Smart Priedai, Buitinė Technika, Pigus Smart Priedai, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Smart Priedai.

Aprašymas:

Ar kada nors pagalvojote, kad jūsų mobilusis telefonas, nešiojamas kompiuteris, kompiuterių ir kitų prietaisų, yra pavojus naudojamas? Ar kada nors pagalvojote apie peeping į jūsų privatumą su savo fotoaparatu? Jūsų gyvenime gali būti aiškiai, glaustai, todėl šį kartą mes turime tokį produktą, kad išspręsti šią problemą, tai yra, kamera blokai ženklas ir atsisako žvilgtelėti į tai, kad suteikti jums stiprus apsaugos mažų dalykų ir veiksmingą apsaugą.

Techniniai duomenys:

Dangtelio medžiaga: Metalas + stiprių klijų

Spalva: juoda, balta

Produkto svoris: 7g

Gaminio dydis: 18mm * 9mm

Tinka: mobilieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, staliniai kompiuteriai ir kita elektroninė skaitmeninių produktų su kameros objektyvu.

Savybės: produktas yra kompaktiškas ir gražus, kuris gali būti įterptas į fotoaparato objektyvą, siekiant apsaugoti jūsų privatumą.

Pakuotė:

1* apsauginis dangtis

Pastabos:

Dėl kompiuterio ekranas, skiriamoji geba, ryškumas, priešingai, ir tt., tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį. Mes stengiamės tarnauti jums. Dėkojame už jūsų supratimą!

Tikimės, kad jūs turite gerų pirkinių!

Tipas Ekrano Apsaugų
Parama Dropshipping
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
Suderinamumas Viskas Suderinama
Prekės Pavadinimas choifoo
Kalbos --
Funkcija --

Panašūs produktai