GD900 Šilumos Laidumo tepimo Pasta Aukštai Temperatūrai Atsparus nesukeliančio Silikoninis Tinkas Šilumos Kriaukle Junginys CPU BR7

€2.05

-40%

€3.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys.

Karšto Parduoti Šilumos Laidumo Pasta, Tepalas Silikoninis Tinkas Šilumos Kriaukle Junginys CPU BR7 Aprašymas Savybės

1/3/7/15/30g GD900 Terminė Pasta

Specifinis Svoris: 2.3 G/Cc

Šilumos Laidumas: 4.8 W/M-K

Darbinė Temperatūra: -58~392 Laipsnių Pagal Celsijų

Produkto savybės: Sutarimu su RoHS ir REACH aplinkos apsaugos reikalavimus. Didelis šilumos laidumas, aukštos izoliacija, aukštos temperatūros vandeniui, mažas alyvos atskyrimo, nesukeliančio.

Veikimo principas: Pildymo prasivėrimas tarp kaitinimo elemento ir aušinimo įtaisas; Didinti kontaktai, kad būtų pasiekti soundest šilumos laidumo poveikį.

Naudojimo būdas: normalu, reiškinius, jei yra šiek tiek silikono aliejus plūduriuojantis virš jos. Prašome gerai išmaišykite prieš naudojimą. Nuolat padengtas paviršius švarus ir tiesiogiai taikomas priemones (pavyzdžiui, grandiklis, pirštu lovelė ir kt.).

Šiltas pastaba: Laikyti vaikams nuo jo. Jei tai netyčia prarijus arba ateiti į akis, ausis, nosį, burną,prašome praplaukite švariu vandeniu arba siųsti į ligoninę, kai būtina.

Saugojimas: Konservavimas, esant įprastai temperatūrai. Prašome padengti po to, kai naudojama, siekiant išvengti priemaišos, tokios kaip dulkės, kad turi blogą poveikį šilumos laidumas.

Įtraukti 1 x Šilumos Laidumo tepimo Pasta

Modelio Numeris Aušinimo Pasta
Prekės Pavadinimas Etmakit
Veikimo Temperatūra -50~200 Laipsnių Pagal Celsijų
Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Šilumos laidumas >4.8 W/M-K

Panašūs produktai