ULT-Geriausias SATA prie eSATA Kabelis 6Gbps Ekranuoti Extender Pratęsimo HDD SSD Duomenų Kabelis Juoda 50CM 1M/3.3FT40INCH

€1.98

-11%

€2.23

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Kompiuterių Ir Biuro, Pigūs Kompiuteriniai Kabeliai & Jungtys, Aukštos Kokybės Kompiuterio Ir Biurui, sata prie esata kabelis, sata prie esata, sata į.

ULT-Geriausias SATA prie eSATA Kabelis 6Gbps Ekranuoti Extender Pratęsimo HDD Kabelis Juoda 50CM 1M/3.3FT40INCH Tai SATA prie eSATA Kabelis 6Gbps Ekranuoti Extender Pratęsimo HDD Kabelis yra ypač numatyti prijungimas išorės SATA įrenginių, pvz., išoriniai HDD-gaubtas, taip pat dėl jungčių su adapteris, PCI korteles, Express korteles ir kt. Pastaba: tai yra tik duomenų kabelis, pakeisti sata 7pin uosto į esata connecto. jei norite dirbti su standųjį diską, jums reikia prisijungti sata maitinimo kabelis pasiūlyti galios jūsų standžiojo disko, nesvarbu, už 2.5 ar 3.5 kietajame diske. jeigu nenorite prisijungti sata maitinimo laido, tada negali skaityti jūsų standžiajame diske. 1.SATA III specifikacija 2.Duomenų perdavimo greitis: iki 6Gbps

Pakuotė: 1 x SATA prie eSATA Kabelis 6Gbps Ekranuoti Extender Pratęsimo HDD Kabelis Juoda 1M/3.3FT40INCH Apie mus: Nuo įkūrimo 2010, ULT-GERIAUSIA buvo, kuri specializuojasi gaminių ir sprendimas dėl Mobiliojo ir KOMPIUTERIO priedai, pvz., duomenų kabelis, Garso ir Vaizdo kabeliai ir Keitiklis (USB,HDMI, SATA,DP,VGA,DVI RJ45 ir tt) siekiant patenkinti įvairių klientų poreikius. Mes suprantame, kad kokybė yra prielaida, kad viskas dėl tarptautinių prekių ženklų. Visi ULT-GERIAUSIUS produktus naudoti RoHS skundą žaliavų, sumažinti poveikį aplinkai. Kaina: Mūsų kainos neapima importo muitas, PVM, ar kitų vietinių mokesčių.

Vežimą:

Prašome patikrinti, ar jūsų adresą prieš mokėjimą. Dauguma straipsnių bus išsiųsti per 3-7 darbo dienas. Ir pašto paslaugų yra iš mūsų kontrolės, kartais gal atidėti.

Garantija:

Visi produktai turi 12 mėnesių garantinis laikotarpis po gimdymo, išskyrus atvejus, netinkamo naudojimo, kurį sukelia vartotojams.

Atsiliepimai:

Jei jus tenkina mūsų produktus ir paslaugas, maloniai prašome palikti mums, 5-star. Jokių problemų, tiesiog jaustis laisvai susisiekti su mumis ir mes bus dėkingi, kad jei tu gali dalintis su savo draugais.

Interneto Paslaugų Laikas:

9:00-18:00(GMT +8)

Nuo pirmadienio iki šeštadienio

Pakuotė Taip
Funkcija sata prie esata kabelis
Ilgis 50cm,1M
Modelio Numeris sata prie esata kabelis
4 funkcija esata kietąjį diską kabelis
Tipas SATA Kabeliai
Gamint. taip ir gali būti pritaikyti
2 funkcija esata duomenų kabelis
Prekės Pavadinimas ULT-GERIAUSIAS
3 funkcija sata duomenų kabelis
Produktų Statusas Sandėlyje
Funkcija 1 Plėstuvas Pratęsimo HDD Kabelis
Spalva Juoda
Duomenų Transfter greitis 6Gbps

Panašūs produktai