Asmeninį Užsakymą Pavadinimas Apyrankė Aukso, Nerūdijančio Plieno, Rankogalių Apyrankės Moterims, Rankų Darbo Bangle Boho Motina Papuošalai Dovanų Idėjos

€3.05

-30%

€4.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Individualų Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Individualų Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Individualų Apyrankės.

Asmeninį Užsakymą Pavadinimas Apyrankė Nerūdijančio Plieno Pakabukai Apyrankės Moterims, Rankų darbo Graviruotas Rašysenos Bangle Papuošalai Dovana, Kad Vadovas, Kaip Palikti Mums Užsakymą Informacijos ? 1. Pasirinkite šrifto stilius jums patinka. 2.Prašome palikti savo vardą, pavardę ir šrifto, kai jūs mokate.(pvz.: Belle,šrifto 5) Skelbimas !!! 1.Grandinės ilgis 19cm = 12+7cm (reguliuojamas) 2.Individualų produktų reikia gamybos laikas 7-10 dienų.Jei norite gauti produktai greičiau, pasirinkti greičiau logistikos metodas. 3.Medžiaga-nerūdijantis plienas,nėra lengva lieti! Patikima Parduotuvė! Patikima Kokybė! 4.jei mes jau sukurta ar produktas jau yra parengti, tuo atveju,mes negalime pakeisti užsakymą informaciją jums ,ir mes negalime atšaukti savo užsakymą, tikimės supratimo.

Individualų Tipą Pavadinimas
Prekės Pavadinimas ICFTZWE
dydis 12+7cm
Elemento Tipas Individualų Apyrankės
Lytis MOTERIS
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Funkcija Asmeninį Žavesį Bijoux Femme Pavadinimas Apyrankė
Formos\modelis GEOMETRINIO
Apyrankės Tipas Grandinės & Nuorodą Apyrankės
3 funkcija Mujer pavadinimas Apyrankė
Kilmės KN(Kilmės)
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Stilius Madinga
Nustatymo Tipas NĖRA
2 funkcija Pasirinktinis Pavadinimas Papuošalai BFF
Modelio Numeris Asmeninį Meilužio, Apyrankės Moterims
Medžiaga Metalo
Suderinamumas Viskas Suderinama
Bauda ar Mados Mados
Užsegimas Tipas OMARAS

Panašūs produktai