Medicinos Įspėjimo ID Apyrankės Vaikams, Vyrams, Moterims Asmeninį Diabete LEDO Silikoninė Apyrankė 2 Tipo Užsakymą Graviruotas

€2.47

-49%

€4.93

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Individualų Apyrankės, Papuošalai Ir Aksesuarai, Pigūs Individualų Apyrankės, Aukštos Kokybės Papuošalų Ir Priedai, Individualų Apyrankės.

Nesvarbu, ar jūs kenčia nuo sveikatos būklės, arba manote, kad esate visiškai sveikas ir gerai, mūsų Medicinos ID Apyrankės galėtų išgelbėti savo gyvenimą įspėjimo medicinos specialistų apie savo specifinės būklės ar leisdami jiems žinoti, kur kreiptis avarijos atveju.

Tai labai lengva šių dienų imtis savo gerovę savaime, ypač jei laikote save pagrįstai tinka. Nelaimingų atsitikimų įvyksta, ir net natūralios atrankos būdu ir sveikiausias tarp mūsų gali būti prislėgtą nenumatytų medicinos problema.

Kodėl dėvėti Medicininę ID

Jūs esate iš jūsų pačių, o gal atokioje vietoje, toli nuo draugų ir šeimos, kelionės, galbūt, ir jūs kenčia avariją, kurios teikia jums negali bendrauti. Ką daryti? Tokioje situacijoje, kaip ši, savo gyvenimą tikrai yra į rankas, ir medicinos srities specialistai lanko jums. Jie turės kuo daugiau informacijos apie jus, kaip įmanoma administruoti efektyviausią gydymą. LEDO Medicinos ID apyrankės gali teikti bet kokią lankyti paramedikai arba gydytojai, kuriems svarbi informacija, kaip antai, alergijos vaistų, ar turite specifinių sveikatos būklės, pvz., astma, diabetas).

LEDO Medicinos ID žymes kalbėti tavo vardu, kai jūs negalite, suteikiant globėjų visą svarbią informaciją, jie turi teikti kuo geriau pasirūpinti į greičiausią įmanomą laiką. Kiekvieną Medicinos ID apyrankės žymeklį gali būti iki 3 eilučių informacijos.

Rekomendacijos Sveikatos ID apima:

Pilnas vardas

Miestas/ pašto kodas

NHS Numeris

Du avariniai numeriai

Medicinos draudimo numerio

Kraujo tipas

Bet žinoma, alergijos ar sąlygų (pvz., diabetu, autizmu ar alergija tam tikri antibiotikai)

Mūsų Medicinos ID apyrankės iš anksto graviruotas medicinos įspėjimo žymas, arba asmeniniams poreikiams, nerūdijančio plieno id žymes ir yra prieinami įvairių patrauklus dizainas

ir apdailos medžiagų, tokių kaip plonas/ storas odos dirželiai, atsparus vandeniui, dirželiai vaikams, nerūdijančio plieno grandinės nuorodų ir šuo žymes. Kita vertus, galite įsigyti

skaitmeninė versija mūsų Sveikatos ID. Jis yra plastikinis, atsparus vandeniui ID tegus su QR kodas, kuris gali būti pridėtas prie jūsų krepšyje ar drabužius.

Kitas LEDO ID žymas, yra:

Sporto ID Veikia ID Dviračių ID Vaikas ID

Apyrankės Tipas ID Apyrankės
Lytis Vyrai
Funkcija Kiti(Kitos)
Užsegimas Tipas Sulenkite Per Užsegimas
Pakuotė
Paslauga Didmeninė ir Dropshipping
Laivybos Laikas laivas per 48 valandas
Stilius Madinga
Individualų Tipą kita
Metalų Tipas Nerūdijančio plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Reguliuojamas ilgis 6.3-8.26 colių (Prašome priemonė riešo dydį pirkti)
Unikalūs Medicinos Įspėjimo Apyrankę Asmeniniams 2 Tipo Cukrinis Diabetas
Spalva Juoda Raudona Mėlyna Raudona Žalia
Formos\modelis ROUND
Grandinės Tipas Nuorodą Grandinės
Medžiaga Silikono
Suderinamumas Viskas Suderinama
Modelio Numeris BS-074-APYRANKĖ
Prekės Pavadinimas Meaeguet
Nustatymo Tipas NĖRA

Panašūs produktai