5mm OT 40mm Ilgio Suspaudimo Šabloną Mirti Spyruoklės, Tesla Model 3 Kamieno Vidutinės Apkrovos Automobilių atsarginės Dalys

€2.48

-22%

€3.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

5mm OT 40mm Ilgio Suspaudimo Šabloną Mirti Spyruoklės, Tesla Model 3 Kamieno Vidutinės Apkrovos Automobilių atsarginės Dalys, Funkcijos: 1.Jo paviršius yra lygesnis :ir labiau atsparus korozijai. 2.Cilindrų blokas pagamintas iš sutirštės preciziniai plieno vamzdžių:kuri labai didelis atsparumas spaudimui ir nėra lengvai deformuojasi. Naudoti aukštos kokybės plombas, ilgas tarnavimo laikas. 3.Keturkampė: uždaro tipo dizainas. Mirti springs yra dažniausiai naudojamas mirti mašinos, Plastiko Injekcijos. Aprašymas: be to, nes mirti springs yra gerai tinka didelio streso programos, jie taip pat tinka ir įvairių kitų programų, taip pat. Techniniai duomenys: Medžiaga:metalo Pavasario Dydžiai: 25mm / 1-colių Išorinis Skersmuo 13mm / 0.5 colių Vidinis Skersmuo 40mm / 1.57 colių Nemokamai Ilgis Pritaikymas :už Tesla Model 3 bagažo skyriaus Pakrovimo Klasė: Vidutinės Apkrovos, Modelis: TM 25*40 Spalva:raudona Pakuotė: 2 x Mirti Springs Pastabos: 1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose. 2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Pritaikymas už Tesla Model 3 Kamieno
Svoris (kg) 0.05
Apkrovos Klasės Vidutinės Apkrovos,
Colo Raudona
Medžiaga Metalo
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai