0.5/1/1.8/3/5/10m RCA Kabelis 2RCA-3.5 mm Audio Kabelis Jack RCA AUX Kabelis DJ Stiprintuvai, žemų dažnių Garso Maišytuvas Namų kino Teatro

€1.76

-10%

€1.96

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Basilico-pica.lt, Basilico-pica.lt, Apsipirkimas internete, Automobilių, Telefonai Ir Jų Priedai, Kompiuteriai Ir Elektronika, Mados, Grožis Ir Sveikata, Namai Ir Sodas, Žaislai Ir Sporto, Vestuvėms Ir Renginiai.

Ypatybė :

Sąsajos tipas: 3,5 mm stereo *1 RCA*2 (kairysis ir dešinysis kanalas)

Produkto spalva: juoda

Vielos išorinis skersmuo: 3,5 mm

Gaminio medžiaga: kamštis yra padengti auksu, viela yra PVC, išorinis pintas pluošto tinklelio, laidininko medžiaga yra viskas, vario, 0.5-1.8 m be ekranavimo, 3 m-10 m su vario vielos pynimo ekranavimas. Išorinis apvalkalas yra pagamintas iš aliuminio lydinio

Savybės: Varinė šerdis laidininko lossless garso kokybę. Viela su austi tinklo apsaugą, veiksmingą tempimo, spaudimo ir purvo, atsparumas, apvalkalas yra oksiduotas iki aliuminio lydinio, neišblunka, išvaizdą, yra aukštos kokybės ir gražus.

Produkto naudojimas: naudojamas mobiliojo ryšio telefonai, planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, MP3/mp4 ir kiti įtaisai, prijungti prie galios stiprintuvai ar aktyvus garsiakalbiai su RCA įvesties sąsaja.

Pakuotės turinys : 1 x kabelis

Jungties Tipas 2 rca audio kabelis
Jungtis A lizdas
Jungties Tipas E RCA
Pakavimas Maišelis
Funkcija NĖRA
Prekės Pavadinimas Kinganda
Jungties Tipas D 2rca-3.5 audio kabelis
Kilmės KN(Kilmės)
Ekranas Nerijos
Jungties Tipas C rca 3,5 mm lizdas
Modelio Numeris AV116 RCA Kabelis
Jungtis F Tipo rca kabelis HiFi
Tipas Garso Linija
Komplektacija Paketas 1
Jungtis B RCA
Prašymas Daugiaformačių
Jungtis B Tipo 3,5 mm lizdas
Pakuotė Taip
Lytis Male-Male

Panašūs produktai