Anti Slip Slaptas Sankabos Universalus Taktinis Airsoft Medžioklės Ginklą Guminį Dangtelį Ranka Grip Pirštinės Įvorė Glock Pistoletas Su Rankena

€4.11

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Medžioklės Ginklų Aksesuarai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Medžioklės Ginklų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Medžioklės Ginklų Aksesuarai.

Prodoct Informacija

**Paslaptis Taktinis Grip Sleeve veiklos yra patentuota gumos junginys, kuris driekiasi per savo ginklo rankena užtikrina patogią tekstūrą, geresnis sukibimas ir smūgio absorbcijos padidinti šaudymo tikslumas ir greitis.

**Hi-tech junginys reaguoja į kūno šilumą, sukurti šiek tiek lipnus ant odos-kaip paviršiaus - net kai šlapia - aukščiausios šaunamojo ginklo kontrolę ir pagerinti tolesnių kartą į tikslą.

**Su apsukama šešiakampe modelį, rankovės suteikia izoliacija šaltas žiemos rytais ir rankena muggy vasaros popietėmis - prakaito ir jaustis tai veikia!

**Patvarus medžiaga pasižymi dideliu atsparumu, ašarojimas, saulės, alyvų ir tirpiklių, nors yra pakankamai plona, kad padidinti sukibimą dydis yra vos įžiūrimi.

** Tinka labiausiai pistoletais su nepilnamečiais apipjaustymas. Prieinama Taktinis Matinės Juodos spalvos, Lapai, ir Dykuma Įdegį.

**Unikalus Šilumos Prašytojo Gumos Junginys iš Tikrųjų Tampa Tackier, Kai Šlapias,Kaip Naudojamas Federalinės Teisėsaugos ir Specialiųjų Operacijų - Didesnė Atatranka Absorbcijos ir Danga geriau Kartą į Tikslą

**Grip Sleeve Atitinka Tvarkyti Kontūrus su Minimaliomis Urmu,Ultimate Komforto. Galutinis Kontrolės.

Lieka Įdėti:

1. Tiesiog Roll Sukibimas ant Rankovės pati

2. Ruožas Rankovės per Apačioje Rankena ir išvynioti užuolaidą

3. Dirbti į Galutinę Padėtį Ranka,Jokių priemonių, reikalingų.

Svoris: apie 13g

Sklypas įtraukta:

1*Grip Sleeve

Modelio Numeris Grip Sleeve
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai