4pcs/Set Ginklą Valymo Rinkinys Rinkinys iš Nerūdijančio Plieno Pasiimti Taktinis Airsoft Šautuvas, pistoletas Pistoletas Valymo Priemonė, Medžioklės Ginklų Valymo Pasiimti Rinkinys

€3.18

-39%

€5.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Medžioklės Ginklų Aksesuarai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Medžioklės Ginklų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Medžioklės Ginklų Aksesuarai.

Valymo instrukcija: Reguliariai valyti yra svarbu ne tik užtikrinti saugų jūsų šaunamasis ginklas, bet išlaikytas už metus į priekį.Bet ne daugiau valymo.Prašome pagal savo poreikius ir pageidavimus pasirinkti įrankį naudoti.

--- Funkcija --- gun Kiekvienas valymo komplektą įeina 4 nerūdijančio plieno kirtikliai. Pagamintas iš nerūdijančio plieno medžiagos, labai patvarus. Dukart baigėsi susitvarko įvairių formų yra puikus grandymo purvo ir likučių iš sunkiai pasiekiamų vietų. Nerūdijančio plieno patarimai yra aštrus pakankamai sunku ir lengvai pašalinti bet sukietėjęs anglies. Šis valymo rinkinys yra ne tik naudoti valymo ginklus, bet ir naudoti bet kuriuo vietų, kad reikia susitvarko, pavyzdžiui, naminių gyvūnėlių dantis,karbiuratoriai, automobilių, ir užsispyręs dėmes jūsų namuose.

--- Specifikacijos ---

Tipas: 4pcs/daug Ginklų Valymo Rinkinys Rinkinys Medžiaga: Nerūdijantis Plienas Ilgis:16,5 cm Svoris:80g Naudojama: Pistoletas, Šautuvas, Karabinai Savybė: Tvirtas, Lengvas, Kompaktiškas

Paketas Apima:

Nerūdijančio Plieno Pasiimti*4

Įtraukti 4 Susitvarko
Funkcija Universalus, Patvarus, Lengvas, Kompaktiškas
Naudojimas ginklų valymo
Tipas 4pcs/Set Ginklą Valymo Rinkinys Rinkinys
Kostiumas Šautuvas;Pistoletas;Karabinai
Modelio Numeris 4pcs/Set Ginklą Valymo Rinkinys Rinkinys
Kartų Medžioklė
Prekės Pavadinimas CS Jėga
Medžiaga Nerūdijančio plieno

Panašūs produktai