Gelike 15ml Nagų Dailės Gel UV Nagų Gelio lenkijos 64 Spalvų ilgalaikį UV Led Mirkti Off Gel Trūksta LED UV

€2.47

-54%

€5.48

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis.

SAVYBĖS IR SPECIFIKACIJOS: Specifikacija: Tūris:15ml Kiekis: 1 Butelį Spalva: Kaip nuotraukose Pakuotės Turinys: 1 Buteliukas 15ml Gelike Mirkti Off Gel Polish Funkcija: 100% naujas mažmeninės prekybos bei aukštos kokybės gelio lenkijos. Jis tinka taikyti UV gelio nagai, akrilo nagai ir natūralius nagus ir pan. Profesionalus naudojimas: 1 Žingsnis: Nuvalykite Nagus tada kirpti nagų paviršiaus, kaip įprasta, manikiūro procesą. 2 žingsnis: Visiškai suplakti iki lenkijos, tai gali padaryti lenkijos spalvų būti subalansuotas. (Svarbu) 3 Žingsnis: Užtepkite ploną sluoksnį grunto sluoksnis ir išgydyti pagal nagų lempa. 4 žingsnis: Užtepkite 1 sluoksnį Mirkti Off Gelio ir išgydyti pagal nagų lempa dar kartą. 5 žingsnis: Užtepkite 2-asis sluoksnis Mirkti Off Gelio ir išgydyti pagal nagų lempa dar kartą.(Rekomenduojama, bet nebūtina) 6 Žingsnis: Taikyti Ne Nuvalykite viršutinį Sluoksnį ir išgydyti pagal nagų lempa dar kartą. Ar reguliariai viršutinį Sluoksnį, bet ir pašalinti lipnus paviršius su medvilnės mirkyti su valikliu arba 95°alkoholio sukietėjus. Kaip Pašalinti UV Gelis: • Pamerkti nagus į stiklinį dubenį su nedideliu kiekiu gryno acetono, arba įvyniokite kiekvieną vinį į medvilninio tampono mirkyti su grynu acetonu, maždaug 5-10 minučių

• Produkto pradės tapo minkštas ir jūs galite švelniai failą, tai toli arba pastumkite jį išjungti, naudojant mažą medinę lazdą.

PASLAUGOS

1) Mūsų tikslas yra suteikti Aukščiausio Lygio Klientų Aptarnavimas, ir mūsų klientų aptarnavimo specialistai yra visada stovi išspręsti bet kokią jūsų problemą. Jei turite klausimų dėl pristatymo laiko ir kokybės trūkumais & daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes galime suteikti jums patenkinti atsakymas ir rezoliucija. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

2) Mes žada teikti geriausias paslaugas mūsų vertingų klientų. Parduodame kokybiškus produktus su geriausią kainą ir aukščiausios kokybės paslauga. Į visus klausimus bus atsakyta per 24 valandas (išskyrus šeštadienį ir sekmadienį bei švenčių diena).Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus.

MOKĖJIMO

1) Prieš perkant, Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Arba ne,prašom pataisyti prieš mokėjimą.

2) Prašome palikti pastaba mokėjimo pranešimą, kai atliekant mokėjimą, jei turite bet kokį specialų prašymą (spalvos/dydis).

3) telefono numerį, rekomenduojama tikslesnį pristatymo.

PAKAVIMO IR SIUNTIMO GARANTIJA

1) Mes laivas visame PASAULYJE kaip DOVANA.

2) Duomenys, bus pristatomi per 1-3 darbo dieną po apmokėjimo baigtas gavo.

3) prekės yra vežamos per ekonomikos pašto (mes atsiųsime savo paketą nemokamai sekimo numerį), pasiekia dauguma šalių, per 10-30 darbo dienų.

4) Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 35 darbo dienų. Jei jūs negalite gauti po 35 darbo dienas. Prašome susisiekti su mumis dėl rezoliucijos.

5) Pristatymas gali turėti įtakos švenčių, renginių ir kitų neaiškumų. Mes negalime garantuoti atvykimo laiko.

6) Jei jums nepatinka, atrodytų, seniai laivybos laikas, nereikia pasiūlymą. Mes nenorime, kad gauti neigiamą arba neutralų arba mažai DSR balą tik dėl laivybos laikas.

7) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas. Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

8) Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Vienetų skaičius Vienas Vienetas
Prekės Pavadinimas Gelike eb
Kilmės KN(Kilmės)
Tomas 15ml
Tipas Gelis Lenkijos
Spalva 64 Spalvų
Sertifikavimo KAULŲ ir raumenų sistemos SGS Ingredientas Ataskaitos
Šalinimas Lengva Pašalinti Per 5-8 Minutes
Saugos Vaikams ir nėščioms moterims
Ilgalaikis Laikas Ilgai tęstis ilgiau kaip 4 savaites
Komponentas Gelis
Kietėjimo Laikas UV lempa 60s LED lempos 30s
Funkcija Didelio sodrumo su blizgesio
Kiekis 300
Modelio Numeris UV Nagų Gelio
NET WT 15ml
Kvapas Bekvapis
Mirkymas Off Mirkymas Off UV Gelis Nagų lakas

Panašūs produktai