Nagų lako Valiklis 15ML Mirkti Off Magic Remover Gellak Cleaner Uv Nagų Gelio Nagai Servetėlės Quita Esmalte Nagų Valiklis Dozatorius

€3.04

-36%

€4.75

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Gelis, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Gelis, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Gelis.

Pls skaityti atidžiai prieš jums vieta tvarka : Šis produktas neturi būti cheminių medžiagų, kurios yra žalingos jūsų nagai.Tai-gelis, išgautų iš augalų, ir jo sudėtis yra tokia pati, kaip ir gelis pašalina vandenį.Bandymo ataskaitoje, šis produktas bus paskelbti per savaitę. Formulė yra švelnios formulės, konkrečiu laiku nukristi nagai priklauso nuo sluoksnio storio, nagų sluoksnį ir storis gel remover gel. Jeigu yra tik vieno sluoksnio spalvos kailis,Tai teks visus 2-10 min., bet jei ten yra daugiau grunto sluoksnis, nei spalvos sluoksnis, o viršutinį sluoksnį,gali trukti 5-15 minučių patenka visi. Palyginti su tradiciniais Gelio Lako, tai nėra pažeisti nagai, ir Remover gel rodiklis siekia 98 proc. Jei jums pirkti šį produktą vardu, jūs jau žinote, kas išdėstyta pirmiau, mes nebegali priimti bet kokį prašymą anuliuoti jo užsakymą, tikiuosi, jūs galite suprasti. Kaip naudoti Magic Remover Prašome poliruoti top coat pirma,ir tada tepinėlis Magic Remover (Coz jei jums nereikia poliruoti viršutinį sluoksnį, magic remover užims daug daugiau laiko, kai ji gauna darbą) palaukite 5 -15 min., nagų lakas sprogo ir nukristi, tuomet jūs galite lengvai pašalinti nagų lako Pastaba: 1.Nes nagų lakas turi skirtingas kietumo ir storio , laipsnį sprogo ir laikas, reikalingas bus kitoks. 2. Magija gail valiklis negali liesti odą, jos lakiųjų tirpiklių bus volatilize trumpą laiką,ir sugeria drėgmę ekstremalių laiko, ir praranda drėgmę, ant odos paviršiaus, todėl šiek tiek deginantį pojūtį. 3. Yra šiek tiek atvėsti metu pojūtis nagų šalinimo, patenkinamo lygio

Gerbiamas kliente, jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums, Jei turite kokių nors klausimų apie laivybos laikas ir trūkumais kokybė ir daiktų, ne gavo, prašome susisiekti su mumis, mes pažadame, mes jums patenkintas atsakyti ir rezoliucija. Mes labai vertiname jūsų 5 ŽVAIGŽDUČIŲ TEIGIAMŲ atsiliepimų ir prašau, nepalikite neigiamų atsiliepimų, be prašo pagalbos.

1)Jei jūsų produktas yra rodomi kokybės problema , pls fotografuoti mums patikrinti, po patikrinimo, mes išsiųsti jūsų sklypo ar visiškai grąžinti pinigus.

2)Jei jūsų sklypas yra pamestas ar nėra gauta per 60 darbo dienų, mes išsiųsti jūsų sklypo ar visiškai grąžinti pinigus.

3) Jei esate nepatenkinti su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų , mes išspręsti problemą iš karto, ačiū!

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas .

1)Už didmeninės prekybos, mes siūlome dicount, jei jums susisiekti su mumis prieš jūsų mokėjimo

2)dropp laivybos, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti jokios informacijos apie mus, jei jums tai nepatinka.

Jei jums patinka mūsų produktus, prašome pridėti mano parduotuvė jūsų "mėgstami" sąrašą.

Jei turite kokių nors problemų, prašome palikti žinutę mums ,mes pasistengsime atsakyti jūsų elektroninio pašto per 24 valandas, ir taip pat darome viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Elemento tipas 9 magija nagų valiklis/magic remover
Modelio Numeris G47
Elemento tipas 2 Nagų Lako Valiklis
Kiekis 1Pcs
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento tipas 5 valiklis/pinzas unas/nagų valikliu
Elemento tipas 11 Skystis pašalinti gelio lenkijos
Elemento Tipas gelis, base coat/lenkijos nagų
Prekės Pavadinimas LGHZLINK
Komponentas Magic Remover
Elemento tipas 10 cleaner uv nagų gelio/nagų valiklį
Tipas Gelis Lenkijos
Elemento tipas 1 nagų valiklis/gelio lako valiklis
NET WT 15ml
Tomas 15ml
Elemento tipas 8 nagų valikliu/cleaner nagų/nagų pagalvėlės
Elemento tipas 4 gelis, base coat/lenkijos nailItem Type1
Elemento tipas 3 gelio valiklis/cleaner-nail uv gelio
Elemento tipas 6 Magic remover/gel remover
Elemento tipas 7 gelio valiklis/gelio lako valiklis

Panašūs produktai