Montessori Žaislai Švietimo Mediniai Žaislai Vaikams Ankstyvo Mokymosi 3D Animacinių filmų Gyvūnų Eismo Įspūdį Vaikus Matematikos Pjūklelis

€2.66

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Matematikos Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigus Matematikos Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Matematikos Žaislai.

Produkto Informacija: Montessori Žaislai Švietimo Mediniai Žaislai Vaikams Ankstyvo Mokymosi 3D Animacinių filmų Gyvūnų Eismo Įspūdį Vaikus Matematikos Dėlionės Produkto Pavadinimas: 3D Animacinių filmų Gyvūnų Eismo Galvosūkiai Amžius: 2-4years senas Dydis: 17*15 CM (kaip vaizdas) Svoris: 0.07 kg Medžiaga: Aukštos Kokybės Medienos развивающие игрушки развивающие игрушки для детей монтессори

Nekilnojamojo Nuotraukas Rodyti:

Geriau Paslaugos

1.Mes siūlome paslaugos Lašas laivybos tvarka , Sveiki Lašas siuntėjas padaryti, kad iš mano Parduotuvėje.

2.Paprastai,mes išsiųsti jūsų prekė per 1-5days .

3.Taisyklės skiriasi kiekvienoje šalyje, deja, nėra būdas mums žinoti taisykles, reglamentus, papročių tradicijas, patirtį, dokumentus, kiekvienoje šalyje, Todėl mes negalime teikti konsultacijas apie mokesčius savo šalyje, tačiau jei žinote, kad informacija apie mokesčių taisykles, į savo šalį, tiesiog pasakykite mums, mes esame daugiau nei laimingi galėdami atlikite savo žingsnį.

Atsiliepimai

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums. Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą. Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Prašymas Už vaikų ugdymą
dydis 15*17 cm
Lytis Unisex
Modelio Numeris 23456544125154
Modelis Mokymo Priemonių
Sandėlyje Sandėlyje
Amžius 2-4 Metai
Vietą arba kilmės Pagaminta Kinijoje
Formos Aikštė
Prekės Pavadinimas HBB
Spalva Daugiaspalvis
Įspėjimas No
Savybės Švietimo
Tipas Montessori medžiagos
Medžiaga Mediena
Funkcija Ankstyvasis Ugdymas Švietimo
Stilius montessori žaislai

Panašūs produktai