17 Skaitmenų Abacus Soroban Karoliukai Skiltyje Vaikas Mokyklą Mokytis Aids Priemonė Matematikos Verslo Tradicinę Kinų Abacus Švietimo Žaislai

€3.42

-19%

€4.27

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Matematikos Žaislai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigus Matematikos Žaislai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, žaislai, žaislai, švietimo žaislai, žaislai, žaislai, žaislai.

Funkcija Abacus stiliaus abacus, plastikinis rėmas, 17 skaitmenų A granulių aukščiau ir keturi karoliukai žemiau Pateikti konkrečių vizualiai skaičius karoliukai labai naudinga priemonė, bendrieji matematikos mokymo Abacus stiliaus abacus, plastikinis rėmas, 17 skaitmenų A granulių aukščiau ir keturi karoliukai žemiau Pateikti konkrečių vizualiai skaičius karoliukai labai naudinga priemonė, apskritai matematikos ugdymo abacus, taip pat vadinamas skaičiavimo kadrų, yra skaičiavimo priemonė, kai granulės yra perkelta į apačią ir atlieka jaustis ir atrodyti ne karoliukai, sudėtingų skaičiavimų. Pakuotė 1 x 17 /11 Skaitmenų Abacus Pastaba:Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas. Matavimo leidžiama paklaida yra +/-1-3cm.

Atsiliepimų iš pirkėjų

Amžius > 3 metų
kinijos abacus matematika
Lytis Unisex
Modelio Numeris Abacus
Sertifikavimo NĖRA
Elemento Tipas švietimo pagalba abacus
atgal į mokyklą priemonės vaikams Abacus
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikiniai
Įspėjimas Laikyti atokiau nuo ugnies
švietimo žaislai vaikams Abacus
Savybės Švietimo

Panašūs produktai