VAORLO Automobilio "Bluetooth" ir Garso Imtuvas, 3 in 1 3.5 mm Mini Belaidė "bluetooth" aux adapteris Automobilių Siųstuvas Auto Muzikos Imtuvų X6

€1.77

-33%

€2.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Bevielio Ryšio Adapteris, Buitinė Technika, Pigiai Bevielio Ryšio Adapteris, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Bevielio Ryšio Adapteris.

Gali būti naudojami įkraunant Savybės: Automobilio "Bluetooth" Muzikos Imtuvas (Hands-free) yra aukštųjų technologijų belaidžio produktas, kuris gali gauti muzikos iš mobiliojo telefono ar TF kortelė ar įjungta "Bluetooth" funkcija siųstuvas. Ši muzika imtuvas gali būti naudojamas beveik visus garso imtuvai su įvesties kištukus, taip pat automobilių pramonės įrenginiai. Jūs galite gauti muzika iš savo Išmaniojo telefono ir MP3 namuose garsiakalbius ar automobilio garso sistema. Mėgaukitės aukščiausiasis automobilių, muzikos, skambinkite solutions, naudoti, išmaniųjų telefonų per automobilio garso skambinti ir klausytis muzikos. Švelniai paspauskite, norėdami paskambinti, mėgautis muziką, saugomą telefono ar net žaisti Interneto radijo. Produktas su įterptųjų aido slopinimas mikrofoną, tik mygtukas gali būti lengvai muzikos ir telefono perjungimas. Techniniai duomenys: 1. "Bluetooth" 4.1+ EDR 2. "Bluetooth" laisvų rankų skambinimo funkcija 3. "Bluetooth" A2DP stereo 4. Parama TF kortelę atkūrimo funkcija 5. Galia: mini USB kabelis, įkroviklis, Kaip Naudoti: 1 Žingsnis: perjunkite maitinimo jungiklį, "Bluetooth" imtuvo indikatorius (mėlynos ir raudonos) šviesos mirksi, tai reiškia, kad ji yra pasirengusi poros. 2 žingsnis: "Bluetooth" imtuvas yra prijungtas prie garsiakalbio, per 3,5 mm garso kabelį. 3 žingsnis: Atidarykite "Bluetooth" parametrus į savo telefoną, ieškoti "X6", ir spustelėkite Pradėti Atitikimo. Atitikimo sėkmingai, "Bluetooth" Indikatoriaus bus šviesios (žydros spalvos). Pakuotė: 1 X "Bluetooth" Imtuvo Kabelis 1 X Įkroviklis 1 X 3.5 mm Lizdas, Atkreipkite dėmesį, draugai: Mes nesiūlome mažmeninio paketo,bet mes pakuotės gerai prieš išvežti. Jeigu jūs esate didmenininkas, prašome susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums geriausias kainos mažmeninės pakuotės produkto.

Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Parama AAC No
Garso Takelio Vieną
Pakuotė No
funkcijos belaidžio "Bluetooth" AUX garso imtuvas
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Sąsaja 3.5 mm
Paramos Apt-x No
funkcijos C "Bluetooth" Automobilinio Rinkinio Muzikos Adapteris
Modelio Numeris Automobilio "Bluetooth" Imtuvo X6
Kilmės KN(Kilmės)
funkcijos E AUX Audio Muziką Adapteris Automobilinis Garsiakalbis
WIFI Standartą NĖRA
funkcijų D Parama TF Kortelę
Kiekis GARSO
Funkcija NĖRA
Parama Atminties Kortelės Taip
Prekės Pavadinimas VAORLO
savybės B 3.5 MM Jack AUX "Bluetooth" Garso Muzikos Imtuvas

Panašūs produktai