DISOUR X6 5.0 "Bluetooth" Imtuvas, AUX-3.5 MM Automobilinis Raktu Stereofoninio Garso Su Mic Handfree Belaidžio ryšio Adapteris, Parama TF Kortelę Žaisti

€2.90

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Bevielio Ryšio Adapteris, Buitinė Technika, Pigiai Bevielio Ryšio Adapteris, Aukštos Kokybės Buitinė Technika, Bevielio Ryšio Adapteris.

Skelbimas:

Jeigu užsakymas 10 vnt ar daugiau , jūs galite gauti 5% nuolaida nuolaida !! Dėmesį į mūsų parduotuvę, ir rinkti mūsų produktų,jums bus gauti 2% nuolaida!!

Savybės:

Automobilio "Bluetooth" Muzikos Imtuvas (Hands-free) yra aukštųjų technologijų belaidžio produktas, kuris gali gauti muzikos iš mobiliojo telefono ar TF kortelė ar įjungta "Bluetooth" funkcija siųstuvas. Ši muzika imtuvas gali būti naudojamas beveik visus garso imtuvai su įvesties kištukus, taip pat automobilių pramonės įrenginiai. Jūs galite gauti muzika iš savo Išmaniojo telefono ir MP3 namuose garsiakalbius ar automobilio garso sistema. Mėgaukitės aukščiausiasis automobilių, muzikos, skambinkite solutions, naudoti, išmaniųjų telefonų per automobilio garso skambinti ir klausytis muzikos. Švelniai paspauskite, norėdami paskambinti, mėgautis muziką, saugomą telefono ar net žaisti Interneto radijo. Produktas su įterptųjų aido slopinimas mikrofoną, tik mygtukas gali būti lengvai muzikos ir telefono perjungimas.

Pareigos:

1: ilgai paspauskite "Bluetooth" power "mygtuką, įveskite "Bluetooth" poravimo režimu, atidarykite telefoną "Bluetooth" ieškoti prietaisas (X6) spauskite ant ryšio. 2: įkrovos po TF kortelę, produktas bus perjungti į vietos peržiūra. Dukart spustelėkite garsumo klavišą, kad persijungti tarp TF kortelę ir "Bluetooth". 3: kortelių skaitytuvas, su USB kabeliu prijunkite produkto ir kompiuteris gali perskaityti atsisiųsti funkcija.

Techniniai duomenys:

1. Bluetooth 5.0 + EDR 2. "Bluetooth" laisvų rankų skambinimo funkcija 3. "Bluetooth" A2DP stereo 4. Parama TF kortelę atkūrimo funkcija 5. 3.5 mm stereo įėjimo lizdas 5. Galia: mini USB kabelis, įkroviklis, Kaip Naudoti: 1 žingsnis: perjunkite maitinimo jungiklį, "Bluetooth" imtuvo indikatorius (mėlynos ir raudonos) šviesos mirksi, tai reiškia, kad ji yra pasirengusi poros. 2 žingsnis: "Bluetooth" imtuvas yra prijungtas prie garsiakalbio, per 3,5 mm garso kabelį. 3 žingsnis: Atidarykite "Bluetooth" parametrus į savo telefoną, ieškoti "X6", ir spustelėkite Pradėti Atitikimo. Atitikimo sėkmingai, "Bluetooth" Indikatoriaus bus šviesios (žydros spalvos).

Pakuotė:

1 X X6 "Bluetooth" Imtuvo 1 X Įkroviklis Laidas 1 X 3.5 mm Stereo Įleidimo Lizdas

Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Sąsaja 3.5 mm
Parama AAC Taip
Pakuotė No
WIFI Standartą NĖRA
Aukštos Raiškos Palaikymo NĖRA
Parama Atminties Kortelės No
Paramos Apt-x No
Modelio Numeris X6 "Bluetooth" Imtuvo
Prekės Pavadinimas DISOUR
Sertifikavimo CE
Garso Takelio Dvigubas
Kiekis GARSO
Funkcija Greitas Pristatymas
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai