Motociklų Aksesuarai, Galiniai Stabdžių Stop šviesų Jungiklis Pavasario Komplektas Honda Z50 Z 50 Kawasaki NINJA GPZ500 Suzuki Yamaha GS400

€1.25

-42%

€2.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Motociklo Jungikliai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Motociklų Jungikliai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Motociklo Jungikliai.

Motociklo Galinio Stabdžio Stabdymo Šviesos Jungiklis + Pavasario Komplektas Honda/Kawasaki/Suzuki/Yamaha visiškai Nauja !!! Tai Motociklas Antrinėje rinkoje, Galiniai Stabdžių Stabdymo Jungiklis, kuris tinka daugumai Motociklų, kurie naudoja dvi / 2 wire sistema, ir jungiklis, kuris temas. Pereiti Ilgis: 2 1/2" Laidų Ilgis (apytiksliai): 330mm/12.9" (kai kuriais atvejais jums reikia išplėsti laidų ilgis, kad atitiktų jūsų originalaus jungiklio) Įtaisyti: Tinka Honda Z50, Z 50, Z-50, Z50A ir kt. Tinka Kawasaki/NINJA, GPZ500, MPA 500, Tinka Suzuki GS400, GS 400, GS-400, GS500, ir tt Tinka Yamaha/Virago, Maksima, XJ, XS, XV ir kt. Ir Norton/BSA/Harley Davidson " /Triumph/Aprillia/ir daugelis kitų dviračiai !! Pakuotė: 1x Motociklo Galinio Stabdžio Stabdymo Šviesos Jungiklis 1x Pavasario

GRĮŽTI & GRĄŽINIMO POLITIKA

Jei turite bet kurį klausimą, ar yra kokių nors problemų dėl prekės, atsiųskite mums elektroniniu paštu kaip galima greičiau.

Mes padarysime viską, kad išspręsti problemą, kaip greitai, kaip mes galime. Mes manome, kad geras bendravimas bus pasiektas geras rezultatas.

Jūsų pasitenkinimas yra labai svarbus mums!

APIE ATSILIEPIMĄ

1. Teigiamų Atsiliepimų (5 Žvaigždutes) - tai labai svarbu mums, prašome pagalvokite du kartus, prieš leaveing atsiliepimų.

Prašome neatidaryti ginčų mums, mes imsimės atsakomybės išsiųsti arba grąžinti už jokių problemų.

2. Prašome susisiekti su mumis El. paštu ar Laišku, prieš paliekant neutralus ( 3 žvaigždučių ) arba neigiamas ( 1-2 žvaigždučių ) atsiliepimus.

Mes stengiamės išspręsti problemas, ir prašome pasitiki mumis.

DĖKOJAME, KAD SKYRĖTE SAVO BRANGAUS LAIKO, KAD SKAITYTI ŠĮ PRODUKTĄ

Elemento Ilgio 1cm
Prekės Svoris 0.1kg
Elemento Tipas Motociklo Jungikliai
Elemento Plotis 1cm
Medžiagos Tipas ABS
Specialios Funkcijos Stabdžių Stop Šviesų Jungiklis Pavasario
Modelio Pavadinimas Stabdžių Stop Šviesų Jungiklis Pavasario
Išorės Bandymų, Sertifikavimo BQB
Prekės Pavadinimas MotoParty
Elemento Aukštis 1cm

Panašūs produktai