7/8" Motociklo Rankenos Jungiklis Yamaha už KTM Ragų priekinis žibintas Posūkio Signalo Lemputė Jungikliai, Rankenos Valdiklio Jungiklį CSV

€2.17

-54%

€4.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Motociklo Jungikliai, Automobilių Ir Motociklų Remontas, Pigūs Motociklų Jungikliai, Aukštos Kokybės Automobilių Ir Motociklų, Motociklo Jungikliai.

Specifikacija: Medžiaga: ABS Spalva: Juoda & Raudona Tinka Įtampa: DC12V Jungiklis Įdiegti skersmuo: 22 mm(7/8") Laido Ilgis: 70cm Pakuotės Turinys: 1 x Motociklo Jungiklio Funkcija: 1.100% Brand new ir aukštos kokybės 2.Lengva įdiegti 3.Tinka DC12V Įtampa 4.Universalus 7/8" rankenos konstrukcija, gali būti tinkami dauguma motociklų 5.Daugkartinio naudojimo, Ji gali būti naudojama kaip ON OFF Pradėti Nužudyti jungiklis priekinis žibintas, start mygtukas 6.Galima naudoti motociklai, Keturračiai, motoroleriai, ar sniegaeigiai Atsargumo priemonės: 1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai kalibruotas, bet dėl aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, nuotraukos ir straipsniai, matote, gali turėti tam tikrų nukrypimų, prašome, atleisk man. 2. Duomenys yra išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimų, bet tai netrukdo naudojimui.

13 160
Feature1 vairas žibintų jungiklis
Feature4 Jungiklis Motociklas
Pereiti Įdiegti skersmuo 22 mm(7/8")
Feature2 Motociklo Jungiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Feature6 Rankenos Rūko Žibintų Jungiklis
Feature8 Rankenos On Off Mygtukas
Laido Ilgis 70cm
Medžiaga ABS
Feature9 Motociklo Jungikliai
Feature3 motociklo rankenos jungiklis
Feature5 Įjungimo / IŠJUNGIMO Mygtukas Jungiklis
Tinkama Įtampa DC12V
Feature7 Priekinis Žibintas Mygtuką Rankenos
Elemento Tipas Motociklo Jungikliai

Panašūs produktai