Non-slip Žvejybos Signalizacijos Nešiojamųjų Elektroninių Žvejybos Bite Signalizacijos Naktį Žvejybos Smart " Priminimas Bite Signalizacijos Naktį Žvejybos katilėlis

€2.44

-20%

€3.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Įrankiai.

Savybės:

1. Jautri reakcija - tai žvejybos signalas gali būti pajuto, kaip greitai, kaip žuvis masalo, ir lemputė šviesos priminti jums, kad žuvis yra užsikabinęs, todėl jis yra geras pagalbininkas jūsų žvejybos naktį.

2. Neslidžios - įrašą iš šios žvejybos signalizacija yra įrengta minkšta guma, rankovės, kurios gali ne tik būti neslidus, bet taip pat apsaugoti savo meškere nebūtų subraižyti.

3. Lengva nešiotis - Tai žvejybos aliarmas yra nedidelis ir patogus jums atlikti savo žvejybos maišelį, jis nebus užimti daug vietos.

4. 3 mygtukas, baterijos - Šis žvejybos signalizacija yra įrengta 3 mygtukas baterijų ir gali būti naudojami iškart, kai paketas yra gauta.

5. Kaip naudoti - Clamp tai žvejybos signalą ant stulpų, tada pereiti meškere per mygtukas, indikatorius bus, kai žuvis yra užsikabinęs.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Juoda

Paketų Sąrašo:

1* Žvejybos Bite Signalizacijos

Tipas Žuvų Bell/Žadintuvas
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Plastikų

Panašūs produktai