Maximumcatch Nerūdijančio Plieno Skristi Siejimo Priemonė, Žalvario Susiejimas Ritės Plakti Finišavęs/Adata/Threader

€0.92

-40%

€1.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Įrankiai.

Maximumcatch Nerūdijančio Plieno Skristi Siejimo Priemonė, Žalvario Susiejimas Ritės Plakti Finišavęs/Adata/Threader

--- Medžiaga:Nerūdijantis Plienas ir Žalvaris

---Kiekis:1pc

Šios ritės suteikia jums sklandžiai, nuosekliai įtampa. Vamzdis užsiliepsnojo abiejuose galuose, ir iškloti ultrahard juodosios keramikos sumažinti vaškas didėjimas ir siūlai dėvėti. Lenktas ritė turi šiek tiek lenktos formos, kuri patogi rankoje. Magnum ritė bus rankena stiprių siūlų ir stambių musės lengvai—puikus verpimui, elniai plaukų arba susiejimas didelės plieno galvos, lašišos, ar sūraus vandens skrenda. Aukščiausiasis ritė turi tiesus vamzdis, standartinių darbo.

Geriausia-holding replės mes kada nors rasti. Aukso šoninės plokštės laikyti reples nuo slydimo pirštais.

Dubliavimo adata yra naudojamas pasirinkti subtitrus (gamtinių arba sintetinių) ant paruoštų skristi, taikyti galvos cemento arba išvalyti pernelyg cemento nuo kablio akis arba susiejimas vamzdis skrenda. Jis yra vienas iš svarbiausių ir pagrindinių priemonių už jūsų seminaras - jūs galite ne tie skristi be jo. Tiesiog - privalai dubliavimą adata.

Ši viela threader daro threading ritės greitai ir lengvai. Gauti tikslią įtampą, jums reikia, kad geriau skristi susiejimas. Tai threader pašalina nepasitenkinimą jus bando sriegis jūsų ritė ranka. Pusė-kablys priemonė rankena.

dydis multi size
Medžiaga Nerūdijančio Plieno ir Žalvario
Funkcija Fly susiejimas įrankis
Prekės Pavadinimas MAXIMUMCATCH
Kiekis 1pc
Tipas Remonto Komplektas

Panašūs produktai