Stovas knygoms Muzikos Rezultatą Receptas Nešiojamas Sulankstomas Telefono Stovas su Anti-slydimo Padas Skaityti Knygą Stendas Knygų Planšetinio kompiuterio Laikiklį Organizatorius

€1.20

-14%

€1.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Gitara Dalys Ir Priedai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Gitara, Dalys Ir Priedai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Gitara Dalys Ir Priedai.

Produkto savybės:

Visiškai naujas ir aukštos kokybės

Nešiojamų ir patvarus, lengvas, lengva nešiotis

lapo muzikos stovi, skaitymo rėmo, foto albumas, rėmas, "IPAD" planšetinio kompiuterio laikiklis stentai

1The naudoti labai aukštos kokybės odinis modelio dizainas, gali būti dedamas į lagaminėlį, schoolbags, dokumentų krepšiai atlikti. Galite naudoti skaitymas studentams, vaikams skaityti laikysenos korekcija.

S lim, lengva nešiotis. Gali būti naudojamas kaip skaitymo rėmelis su skaitymo rėmelis gali būti naudojamas kaip dokumentas, naudojamas dirbti kompiuteriu, jis gali būti naudojamas ir kaip muzikos poilsio, kai praktika.

P rovided su dviejų fiksuotų rankos, gali būti patikimai pritvirtintas tvirtinimo knygos ar dokumento puslapius, ir neleidžia puslapis pati ar noro pabrėžti vaidmenį, išorinį pasaulį, padaryti puslapio apversti.

Didžiausia įtempimo storis 60mm, viršuje produkto dizaino ištraukiamas svirtis, kad produktas gali būti tvirtinimo aukštis 300mm knygų ar dokumentų.

Didžiausia reguliavimo kampas 60 laipsnių, kad puslapis su vartotojo išlaikyti gerą žiūrėjimo kampą, kad vartotojo tinkamą sėdėjimo poziciją, siekiant užtikrinti akių sveikatą ir darbo laikysena, veiksmingai sumažinti vartotojas skaityti ir akių nuovargio ir fizinio nuovargio, kai veikia kompiuteris. Pagerinti darbo efektyvumą

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Spalva: Balta

Dydis: 210 x 160 x 11mm

Pakuotė:

1 x Užsakyti Stendas

Pastaba : prašome leisti 1-5cm klaidų tikrasis matmuo dėl rankinis matavimas! Ačiū !

Realios spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl kompiuterio ekrano rezoliuciją, ekrano ryškumas, kontrastas ir kt.

Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis prieš palikti neigiamų atsiliepimų, mes stengiamės tarnauti jums, ačiū už jūsų supratimą!

Tipas kita
Modelio Numeris S-486
Spalva Balta
Kištuko Tipas NĖRA
dydis 210 x 160 x 11mm
Pakuotė 1 x Užsakyti Stendas
materia ABS
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai