Savarankiškai Šildymo Apyrankė Lipnios Sporto Apsaugos Profesionalus Riešo Juostelę ant Riešo Įtvaras, skirtas Gimnastikos Treniruotės Tinka Vyrai & Moterų

€2.48

-34%

€3.81

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Petnešos & Palaiko, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Petnešos & Palaiko, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Petnešos & Palaiko.

Produkto aprašymas

Treniruotės riešo įtvaras gydymas, pavyzdžiui, riešo kanalo tunelio, sausgyslių, riešo skausmą & sporto traumų, riešo skausmo simptomus, mažina savo silpna arba sužeista riešo (Bet tai tik paramos priemonė, negali gydyti savo sužalojimą ir skausmas)

Pavadinimas: Šildymo Apyrankė

Dydis: Apytiksl.40*7cm/sudarė 15,75*2.76 į.

Taikoma scenos: sporto apsauginių įrankių priedai, pėsčiomis krepšelio eilės sportas, dviračių sportas, kitas kamuolys sporto, kovos menų, savigynos, vieta, pramogų įranga, žvejyba, sporto, šokių, sporto, pėsčiųjų, kempingas, šaudymo.

Naudojimas :Su nykščio skylę į fiksuotoje padėtyje, riešo dirželis su kabliuko kilpa, sandarumą galima laisvai reguliuoti patys. Yra du būdai, kaip naudoti ji: kad Viena ant savo pirštus su nykščio skylės, dar yra žiedas aplink savo riešą, be nykščio skylės

Pakavimo sąrašas:

Šildymo Apyrankė*1

Kilmės KN(Kilmės)
Poveikis Kaulų Priežiūra
Prekės Pavadinimas Genkent
200000204 200003425,200003425

Panašūs produktai