Didelis 200g Krepšiai Aktyvuotas Bambuko Anglis Visas Natūralus Oro Gaiviklis Ekologinio Draugiškas Kvapo Neutralizavimo ir Drėgmės Absorbentas

€4.98

-16%

€6.00

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Aktyvintos Anglies Maišeliai & Dėžės, Namai Ir Sodas, Pigūs Aktyvintos Anglies Maišeliai & Dėžės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Aktyvintos Anglies Maišeliai & Dėžės.

Aprašymas:

Kvėpuoti Žalia Bambuko Medžio Anglių Kvapą Eliminator Maišelį Aktyvuotas Absorberio Gamtos Gaiviklis, Pašalina Drėgmės Namų Ūkio Prekės

Veiksmingai valyti kvapus, todėl jūs visada apsuptas gamtos, švieži, kvėpuojantis aplinka.

Naudoti oro valymo maišelius savo Rūsyje, Garažas, Automobilių, Sunkvežimių, Biuro, RV ir daugiau.

Oro aplink jus bus kvapas, fantastinis, šių dabitiškas kvapo valiklis kempinės spąstus kvapus ir kvapus, įskaitant musty ir drėgmės susiję.

Pašalinti kvapą, kurį sukelia šlapimo ir išmatų, jūs negalite patikėti, kaip efektyviai jis yra pašalinti kvapus iš smirdantis kraiko dėžutė.

Šių Bambuko Medžio anglies Maišeliai namuose būna patvarus už kanapės maišelį su armuoto metalo skylę, todėl jas lengva pakabinti.

Specifikacija:

Tipas: Kvapas Eliminator

Medžiagos: Bambuko anglis

Paskirtis: Namų Augintiniai, Automobilių, Spinta, Rūsys, RV

Savybės: Kvapas Eliminator Maišelį, Kvėpuoti Bambuko Anglis, Aktyvuota Absorberis, Gamtos Gaiviklis, Namų Apyvokos Prekės

Talpa: 200g

Spalva: Pilka

Kiekis: 1 Vnt

Pastaba:

Ne mažmeninės pakuotės. Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių Prašome leisti 1-2cm paklaida dėl rankinis matavimas. pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą. Ačiū! Paketas apima s:

1 Vnt x Kvapo Neutralizavimo

Prašymas batų
Aktyvintos Anglies Tipas Aktyvintos Anglies Maišeliai
is_custermized No
Modelio Numeris GUGUJI222
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai