Įrašo Plaukų Kirpčiukai Hairpiece Sintetinių Netikrą Bang Plaukų Gabalas Įrašą Plaukų Pratęsti Oro Kirpčiukai Klipą Kirpčiukai Juoda Ruda

€0.27

-35%

€0.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Optikos Reikmenys, Grožis Ir Sveikata, Pigios Optikos Reikmenys, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Optikos Reikmenys.

Momentiniai Kirpčiukais ir be įsipareigojimo sumažinti jūsų plaukai! Atnaujinti savo šukuoseną su mūsų valymo nesimetriškas "fringe"be pjovimo savo plaukų. Sukurti plaukų kirpčiukai ir pridūrė, top apimtis su šio novatoriško viršų gabalas. Šis protingas bukas-iškirpti, clip-in bang leidžia jums dėvėti tai naujausia plaukų linkę be įsipareigojimo sumažinti jūsų plaukai! Šis plaukų perukas leidžia sklandžiai mišinys kirpčiukai su savo plaukų. Karščiui atsparūs sintetiniai plaukų pluoštai gali būti riesta ar tiesinami su terminio formavimo įrankiai. Sintetiniai plaukų pluoštai šio sprogimo gali atlaikyti šilumos iki 350o pagal celsijų ir išvaizda ir stilius tiesiog kaip žmogaus plaukų. Paketas apima:1Pcs Pastaba: nuotraukos rodo realų daiktų, be jokio specialaus apdirbimo. Bet spalvos ir ryškumas gali skirtis šiek tiek dėl skirtingų kompiuterių monitorių, ar kitų veiksnių. Jūsų supratimas bus labai dėkingi!

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas 2 Bukas Kirpčiukai
Tipas 1 Moterų Derliaus Hairband
Modelio Numeris FACMJ737
Elemento Tipas Pranešk Apie Netikrą Bang Plaukų Gabalas
Įtampa 100-110 V
Stilius Mados
Elemento tipas 2 Moterų, Mergaičių, Elastinga
Elemento tipas 4 Pratęsimo Oro Kirpčiukai Įrašą
Tipas 4 Hairpiece Sintetinių
Medžiaga Audinys Audinys
Tipas Aukštos Temperatūros Pluošto
Elemento tipas 3 Plaukai Surišti Į Uodegą Šalikas
3 tipas Įrašo Plaukų Kirpčiukai

Panašūs produktai