1Pc Dirbtinių Gėlių Drugelis Orchidėjų Sodas "PASIDARYK pats" Etape Šalies Namų Vestuvių Dekoravimas, Namų Biuro Ryškių Spalvų Dirbtinės Gėlės

€0.46

-36%

€0.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis & Džiovintos Gėlės.

1Pc Dirbtinių Gėlių Drugelis Orchidėjų Sodas "PASIDARYK pats" Etape Šalies Namų Vestuvių Dekoras

Techniniai duomenys: Pagamintas iš aukštos kokybės medžiaga, tikroviška su ryškių spalvų. Dirbtinė gėlė, gerai padaryta ir vibrantly spalvos, atrodo realus ir gražus. Puikiai tinka dekoravimo vestuves, namai ir sodo, biuro, kavos namuose ir pan. Tipas: Dirbtinių Gėlių Kiekis: 1Pc Medžiaga: Audinys Progoms: Vestuvėms, Etapai, Parkuose, Biuruose, Parduotuvėse, ir tt Savybės: Ryškios Spalvos, Šalis Dekoro, Gražus, Ne nyksta Bendras Ilgis: 29cm/11.4" (Vidut.) Gėlių Galvos Skersmuo: 6cm/2.36" (Vidut.) Pastabos: Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas. Komplektą Sudaro: 1 x Dirbtinių Gėlių (Pot nepridedami)

Medžiaga Rotango
Tipas Gvazdikų
Klasifikacija Dirbtinės Gėlės
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Gėlė
Modelio Numeris 21024066
Proga Šalis
Gėlių Stilius Gėlių Galvos

Panašūs produktai