20pcs Meldas Natūralių Džiovintų Mažas Pampos Žolė Phragmites Dirbtiniai Augalai Vestuvių Gėlių Krūva Namų Dekoro Netikrą Gėlės

€1.86

-42%

€3.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Namai Ir Sodas, Pigūs Dirbtinis & Džiovintos Gėlės, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Dirbtinis & Džiovintos Gėlės.

20pcs Meldas Natūralių Džiovintų Mažas Pampos Žolė Phragmites Dirbtiniai Augalai Vestuvių Gėlių Krūva Namų Dekoro Netikrą Gėlės

Pavadinimas: nendrių, nendrių, žolės Numeris: STO116 Medžiaga: džiovintos gėlės Ilgis: 40-55cm Gėlių naudos ilgis: 15-25cm Spalva: kaip pavaizduota Pastaba: 1. Nendrės yra natūralūs džiovintų gėlių. Po ilgo transportavimo, avarijos gali įvykti. Prašome susisiekti su mumis laiku 2. Prašome susisiekti su mumis laiku, jei yra problema, prašome neatidaryti ginčo ar duoti blogas peržiūros, mes jums priimtiną atsakymą. Pasiūlyti: 1. Nendrės gali papuošti kambariai, biurams, ir t.t. Ji taip pat gali būti maišomas su kitais šieno, arba supakuoti su kitos gėlės ir augalai, atrodo, labai gražus! 2. Palyginti su dirbtinės gėlės, fizinis ir fizinis patvarumas gali būti naudojamas nepertraukiamai daugiau kaip vienerius metus, ne tik iki sezono metu, kaip ilgai, kaip ji pateikiama ne drėgnoje vietoje, tai paprastai ne išnyks. 3. Ji gali būti naudojama ir namų apdaila, grindys, sodas, restoranas, viešbutis, parduotuvės, vestuves. 4. Pridėti meno ir romantišką atmosferą gyvenimo aplinką ir padaryti gyvenimo aplinka kvapnus.

Skirtumas tarp degintis, o ne kaitintis

Po nendrės yra veikiami saulės, džiovintos gėlės taps purus, atrodo geriau ir gražiau!

Nauji nendrių

Nėra patalpų plaukai lengvai

1. Nendrės yra natūralus ir neperdirbtas. Po ilgalaikio transportas, nendrės gali būti iš dalies neveikia ir augti arba prarasti plaukų. Jei taip atsitinka, prašome susisiekti su mumis tuo metu, mes bus kompensuoti suteikiant jums nuolaidą arba išsiimti, jei jums tai, prašome apsvarstyti galimybę kruopščiai, ačiū už jūsų bendradarbiavimą 2. Dėl ekraną arba šviesos, produktas turi šiek tiek spalvų skirtumas, jei tu proto, prašome nusipirkti atidžiai. 3. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti nežymus matmenų klaida. 4. Jei yra, specialūs reikalavimai (spalva/dydis), prašome palikti dėmesį į apmokėjimo aprašymas, kai mokėjimo.

Sąlyga 100% nauja ir aukštos kokybės
Ilgis 40-55cm (1cm=0.39inch)
Modelio Numeris STO116
Raktažodžiai 1 Vestuvių, Pobūvių,Monther Diena,Kalėdos,Valentino diena
Tipas Dekoratyvinis skubėti Gėlės
Medžiaga Rotango
Raktažodžiai 4 Natūralios džiovintos gėlės
Klasifikacija Džiovintos Gėlės
Paslauga Mažmeninė didmeninė dropshipping
Stilius Gėlė
Hanae ilgis 15-25cm
Spalva Natūralios Spalvos/Pilka/Oranžinė/Geltona/Rose red
Raktažodžiai 2 dirbtinės gėlės apdaila
Savybės Apdaila
Pavadinimas Nendrės, meldas
Kiekis 10/20 vnt
Situacija Velykų, Kalėdų, Valentino Dienos
Naudoti "PASIDARYK pats" Rankų darbo vestuvių dekoravimas
Raktažodžiai 3 Namų reikmenys/Šalies Apdaila
Proga Vestuvės
Gėlių Stilius Gėlių Puokštė
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai