1Pcs Moterų neslidus Plastiko Duckbill Aligatorius Staigius Plaukų Įrašą Žiburių Apkabos, Spalva Žiburių

€1.41

-29%

€1.99

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Clips & Smeigtukai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Plaukų Clips & Smeigtukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Clips & Smeigtukai.

Ypatybė:

AUKŠTOS KOKYBĖS PLAUKAI, CLIP - Didelio elastingumo spyruoklės, kuris trunka ilgai, net ir po daugkartinio naudojimo. Plaukų segtukas yra pagamintas iš patvaraus plastiko, lengvas ir nebus rūdžių ar skauda galvos odą.

GERIAU NEI METALO PLAUKŲ ĮRAŠAI - Tai plastikinių plaukų segtukai yra geriau nei metalo įrašą. Antis dantų klipai yra tvirtas, lengvas ir patogus naudoti ir gali turėti savo plaukų stora, kai prašo jūsų veido kaukę ir nuplaukite veidą.

ANTI SLIP SKIRTOS PLAUKŲ FORMAVIMO ĮRAŠŲ - Su duckbill suprojektuoti, jie ne slydimo lengvai ir su šlapia danga yra stora. Puikiai tinka tiems, kurie mėgsta susirangyti ar stiliaus savo plaukų. Ar ilgi, trumpi, ploni ar stori plaukai, ji gali turėti jų vietą.

PRIEINAMA 6 SPALVŲ - Plaukų clips už prieinama keliomis matinių spalvų, todėl jūs galite pasirinkti spalvą, kuri jums grindžiamas jūsų nuotaiką ir pageidavimus, bet kuriuo metu. Galima Raudona, Mėlyna, Violetinė, Juoda, Fuksija, Ruda

DAUGIAFUNKCINIS PLAUKŲ CLIPS - Plačiai naudojamas geras salonas optikos, smūgis, džiovinimas, dažymas, namų PASIDARYK pats, skalbimo tavo veido, makiažo ar atsitiktinis plaukų priežiūros poreikius.

Specifikacija:

Medžiaga: Plastikas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Ilgis: 3,7 cm

Pakuotė:

1 x Plaukų Clips Moterims

Pastabos:

Įsitikinkite, kad sumažinti žarna įstrižai, kitaip somthing daro įtaką produkto naudojimo bus suveikusi.

Ypatybė:

100% Brand new ir aukštos kokybės.

Ilgis : Apie 8cm

Plotis: Apie 1,5 cm

Medžiaga: Plastikas

Spalva: Siųsti atsitiktinai(spalvos gali skirtis nuo nuotraukos)

Pakuotė: 1 X Plaukų Įrašą

Kiekis 1Pcs
Modelio Numeris Plastikiniai
Prekės Pavadinimas JCSYFAC
Kilmės KN(Kilmės)
dydis Hair Clips for Women
Medžiaga Plastikiniai

Panašūs produktai