40 Vnt./Maišas Mielos Merginos, Moterys, Spalvinga Mini Gėlių Kūdikio Plaukų, Nagų Vaikų Plaukų Segtukai, Plaukų Įrašus Vaikas Plaukų Aksesuarų Rinkinys

€1.05

-32%

€1.56

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Plaukų Clips & Smeigtukai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Plaukų Clips & Smeigtukai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Plaukų Clips & Smeigtukai.

Aprašymas

Tipas: Gėlių Plaukų Clips Letena Stilius: Mielas, Mados Medžiaga: Plastikas Spalva: Sumaišyti Spalvas Dydis: Apie 1cm Kiekis: 40PCS Proga: Kasdien dėvėti, Papuošalai, Šaliai, Vestuvių, Dovana Savybės: Pagamintas iš plastiko su metalo pavasario, patvarus; Blokavimo žandikaulių dizainas yra lengva laikyti ir įrašo į vietą; Patogiai smulkius sekcijų plaukų kirpimas, plaukų garbanojimo ar džiovinimo, padės jums individualizuoti savo šukuosena. Mielas formos dizainas, nuostabus papuošalas už jūsų baby princess. Paprastas ir gražus. lengvai pritvirtinamos prie plaukų. Daug įvairių spalvų, kad atitiktų jūsų apranga. Pakuotė: 40Pcs/Pak Plaukų Clips (Plaukų Clips tik,kiti priedai nepridedami!) Pastaba: 1. Yra 2-3% skirtumas pagal rankinis matavimas. Prašome patikrinti, dydis atidžiai prieš jums pirkti prekę. 2. Atkreipkite dėmesį, kad šiek tiek spalvų skirtumas turėtų būti priimtina dėl šviesos ir ekrane.

Feature5 Merginos Grožis
Speciali Funkcija Naujas dizainas ,Geros Kokybės ,Gera Kaina
Elemento Tipas Plaukų Segtukas
Spalva Mišrios Spalvos
Kilmės KN(Kilmės)
Dydis apie 1cm
Modelio Numeris Mielas plaukų įrašą
Feature3 Plaukų Formavimo Priemonės
Feature8 Mados
Naudokitės proga Kasdien,Šventės,Dovana,Festivalis,Šaliai
Feature6 Puiki dovana
Pakuotė 40 vnt
Sezonas Pavasarį, Rudenį, Žiemą, Vasarą
Feature9 Plaukų segtukai makiažo
Kiekis 40 vnt
Feature4 merginos plaukų clips
Feature1 Vaikų plaukų įrašą
Feature2 Galvos apdangalai
Stilius Korėjiečių
Medžiaga Akrilo
Proga Šalis, Vestuvių, Kelionių, Dalyvavimo

Panašūs produktai