Plaukų blizgučiai Lankai su Įrašų Undinė Blizgančiais Bowknot Merginos Hairgrips plaukų segtukai Princesė Šokių galvos Apdangalai Šalis, Plaukų Aksesuarai

€1.92

-34%

€2.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mergina Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Mergaitės Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Mergina Plaukų Aksesuarai.

100% Brand New ir Aukštos Kokybės

Pakuotė:Plaukų Blizgučiai Lankai

Medžiaga: PU

Dydis:8,5 cm

Spalva: rožinė mėlyna šviesiai rausvos, violetinės

Šiltas Patarimas: 1.Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo,aukščiau matmenys yra tik nuoroda. 2.Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Vežimas

1.Užsakymų daugiau nei USD $10 bus išsiųsti per Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas, Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu arba Epacket . Pagal Turimus Stebėjimo Informaciją .

2.Užsakymų daugiau nei USD $120 bus išsiųsti per EMS,SFExpress,DHL ar FedEx .

Nuolaida

Mes siūlome daugiau nuolaida didelis, kad,jei jus domina perkant kelis daiktus arba didelis kiekis, prašome nedvejodami susisiekite su mumis

Atsiliepimai

1.Jūsų atsiliepimai yra tikrai imporant mums ,prašome užtrukti keletą sekundžių palikti didelį atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktą ar paslaugą . Taigi, labai ačiū . 2.Jei mūsų produktas ar paslauga neatitinka jūsų,ar kokių nors klausimų , prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę pagerinti, prieš atidarydami ginčo ar suteikti grįžtamąjį ryšį .

Occassion Kasdien,Festivalis,Šalis,Mokyklos
dydis 8cm 8.5cm
Stilius Naujovė
Kilmės Kinija (Žemyninė)
Amatų RANKŲ darbo
Modelis Vientisos Spalvos
Modelio Numeris H118
Prekės Pavadinimas Blizgančiais Plaukais Lankai
Departamentas Pavadinimas Vaikai
Tipas Plaukų segtukai
Spalva Rožinė Mėlyna
Pakuotė 1Piece
Modelio Tipas Kietas
Lytis Chidlren Merginos Moterys
Medžiaga PU

Panašūs produktai