Mergaitės, 5" Big Aksomo Lankas Lankelis Žiemos 2021 Vaikai Aksomo Hairband Kieto Didelis Plaukų Lankas Gimtadienio Dovana, Plaukų Aksesuarai

€1.53

-44%

€2.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Mergina Plaukų Aksesuarai, Drabužiai, Reikmenys, Pigūs Mergaitės Plaukų Aksesuarai, Aukštos Kokybės Drabužiai, Reikmenys, Lankas Lankelis, plaukų lankai, Plaukų Aksesuarai.

Lankas Dydis: apie 5 colių

Lankelio Dydis:apie 15 colių Spalvotas: 23 spalvas sandėlyje

Sveiki atvykę į YANJIE Lankelis Parduotuvėje Linkiu jums būti patenkintas prekybos patirtį.Jei jums patinka mūsų gaminiai,prašome įtraukti mūsų parduotuvėje į savo Mėgstamą Parduotuvę.Yra naujas prekes mūsų parduotuvėje kiekvieną savaitę,jei jūs galite pasidalinti savo produktus į savo socialinės platformos,kai prekės yra siunčiamos,suteiks jums ypatingą dovaną.

Ruožas aksomo, yra labai turtingas ir prabangus audinys itin minkštas ranka ir ruožas. Ji taip pat shimmers subtiliai šviesoje.Aksomo yra tendencija, ir puikiai tinka Pavasarį.Lankas lankelis yra puikus dydžio už kiekvieną dieną, kiekvieną apranga,ir jie yra puiki Kalėdinė dovana kūdikių, mergaičių ir vaikų.Jei norite pasirinkti spalvas,prašome palikti žinutę apie tai, kokios spalvos norite.

Kartais dėl to, kad šviesa, ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos,tikiuosi, jūs galite suprasti.

Klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su manimi.Ačiū!

Medžiaga Akrilo
Tipas Kaspinai
Modelio Numeris CHJ05219+TERTD
Kilmės vieta Zhejiang, Kinija (Žemyninė)
Lytis Merginos
Elemento Tipas Galvos apdangalai
kūdikių lankelis kūdikių Kaspinai
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas YANJIE
Lankas Dydis apie 5 cm
Aksomo plaukų lankai baby girl kaspinai
Proga taikoma šalis,festivalis,išvyka,kelionė, "pasidaryk pats"
Stilius Mados
Lankelio Dydis apie 15 cm
Modelio Tipas Kietas
Spalva 23 spalvas sandėlyje
plaukų juosta kietų plaukų lankas mergaitėms
Seaon pavasarį,rudenį ir žiemą
Departamentas Pavadinimas Vaikai

Panašūs produktai