10/20PCS kaip 14mm Spalvinga Stiklo Rutuliukai Vaikai Marmuro Paleisti Žaidimą Marble Solitaire Žaislas Acc Vaza Užpildas&Žuvų Bakas Namų Dekoro canicas

€0.95

-29%

€1.35

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žaislo Kamuoliukai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Žaislo Kamuoliukai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Žaislo Kamuoliukai.

10/20PCS kaip 14mm Spalvinga Stiklo Rutuliukai Vaikai Marmuro Paleisti Žaidimą Marble Solitaire Žaislas Acc Vaza Užpildas&Žuvų Bakas Namų Dekoro canicas Aprašymas: - Rinkinys, 10/20 vienetų stiklo rutuliukai asorti color & style. - Didžiosios Kinų Šaškės, Kolektoriai, arba Marmuro Paleisti, kad padidinti savo vaiko rankų judesių koordinavimą ir plėtoja smulkiosios motorikos įgūdžius. - Puiki dekoracija Vaza ar žuvų bakas & taip pat gera žaidimų, "PASIDARYK pats" amatų ir rinkti. - Nustatyti žaidimo replacment rutuliukai : žaisti su rutuliukai yra tradicija veikla, kad bus išlaikyti jūsų mažiesiems pramogauti valandų valandas. - Medžiaga: Stiklas - Dydis(Dia) maždaug kaip 14mm - Kiekis: 1set/ 10vnt arba 1set/20pcs - Spalva: Kaip nuotraukoje parodyti - PASTABA: UŽDUSIMO PAVOJUS-Mažos dalys, prašome naudoti prižiūrint tėvams. Paketas Apima: 10/20pcs/ maišas Stiklo Rutuliukai Pastaba: Dėl rankinio matavimo, prašome leisti 1-2mm dydžio skirtumai.

Brūkšninis kodas No
Skersmuo Kaip 14mm
Medžiaga Stiklas
Amžius > 8 metų amžiaus
Lytis Unisex
Savybės Sportas
Modelio Numeris A-417
Prekės Pavadinimas yuanlebao
Tipas stiklo kamuolys
Įspėjimas Nereikia nuryti.

Panašūs produktai