Klijuoti Sienos Kamuolys Įtempių Žaislai, Lipni Skvošo Kamuoliukas Globbles Išskleidimo žaislas Lipni Tikslinės Kamuolį Pagauti ir Mesti Kamuolį vaikams, Žaislai

€1.25

-29%

€1.77

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žaislo Kamuoliukai, Žaislai Ir Pomėgiai, Pigūs Žaislo Kamuoliukai, Aukštos Kokybės Žaislai Ir Pomėgiai, Žaislo Kamuoliukai.

[Kamuolys žaidimas įdomus visiems]: Ar jums yra 3 metų amžiaus ar vyresni, rutuliai yra skirtas žmonėms, kurie, pavyzdžiui, beisbolo ar išmesti. Pabrėžiama darbuotojų ir nusivylė paaugliai, jie yra idealus įrankis stresą.

[Saugūs ir Ilgaamžiai]: streso reljefo kamuoliukas yra minkštas ir ne skauda vaikui, kuris sustiprina emocinio ryšio tarp tėvų ir vaikų. Tai yra Įdomus žaislai gyvenime. Puiki dovana jūsų draugams ar sau atsipalaiduoti.

[Nerimas Stresas Susispausti Kamuolys]: Silikono sluoksnį, lengva valyti. Po naudojimo, paviršius bus sugerti dulkių ir klampumas sumažės, ir klampumas bus atkurta po plovimo vandens.

[Priemoka Saugos Medžiaga]: TPR suvynioti į silikono medžiagos, minkšta ir elastinga medžiaga gali apsaugoti babys silpnos dantenos, ekologiškos žaliavos, netoksiški ir nekenksmingi. Jūs galite naudoti ją su savimi.

[Tiek Daug Naudoja]: Puikus klasėje, namuose ar biure, jie labai mokytojams, studentams ir visiems kitiems. Puiki alternatyva akių, granulių ir kitų kamuoliukus.

Streso Reliefer - Liuminescencinės Lipni Tikslinės Rutuliukai

Pastaba:

Lubos gali būti įstrigusi 3-20 sekundes, o paprasti balti gipso sienos gali būti įstrigo už 5-30 sekundžių.

Skersmuo 45/65MM
Įspėjimas Toli nuo gaisro
Tipas Gyvis Lipnus Kamuolys
Kilmės KN(Kilmės)
style2 Anti-Streso Kamuolys
Savybės MINKŠTAS
Lytis Unisex
style1 lipnus kamuolys
Amžius > 8 metų amžiaus
style4 magija kamuolys
Modelio Numeris T0401
style3 vaikams žaislas
Brūkšninis kodas No
Medžiaga TPR

Panašūs produktai