Metalo Plokštė Magnetas Mobiliojo ryšio Telefono Turėtojas Pakeitimo 3M Klijais, Magnetinės metalo skardos Lapą Automobilių Mount Išmaniojo telefono Stovas

€0.24

-7%

€0.26

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Telefono Turėtojų Ir Stovi, Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Pigus Telefono Turėtojų Ir Stovi, Aukštos Kokybės Mobiliųjų Telefonų Ir Telekomunikacijų, Telefono Turėtojų Ir Stovi.

Parama ( Pirkti 2vnt Ar Daugiau Sutaupykite 5% ) Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę, jei jums patinka šis produktas, Įkvepia mus! prašome pateikti mums penkių žvaigždučių, jei turite kokių nors klausimų,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, Ačiū ! Aprašymas: Stačiakampio ir apvalaus metalo magnetinės plokštelės uždėkite prietaisą ant magneto, tvirtinimo elementai. Didžiosios naudoti su smartphonach ir tablečių magnetas antgaliai. Magnetinės plokštelės kalno lengvai prilimpa prie nugaros prietaisai lengva montuoti. Labai lengva pritvirtinti ir be vargo. Veikia su magnetu tvirtinimo elementai skirtos laikyti prietaisų su metaline plokštele. Papildomos metalo plokštės, ir automobilio laikiklis. Stačiakampio formos metalinė plokštelė, magnetas kalno pareikšti jums stačiakampio formos magnetinės plokštelės kalno, kuris yra lengva pritvirtinti ant prietaiso paviršių ir įkurti magnetas kalno saugiai laikyti prietaisą. Nemokamai apsauginiai lipdukai yra naudojami siekiant apsaugoti jūsų telefono arba telefono dėklas nuo įbrėžimų. Klijuoti aišku, lipduko ant telefono arba telefono dėklas, prieš pradedant metalo plokštę.lizdas PASTABA* Mieli draugai, Šių automobilių metalinės plokštės patys yra ne magnetinės , bet jie gali dirbti su visų magnetinių telefonas mount turėtojas.

Yra Garsiakalbis No
Funkcija 1 Metalinės plokštelės
Naudoti Automobilis
Funkcija 6 Magnetinis Laikiklis Priedai
Modelio Numeris Metalinės plokštelės
Įkroviklis No
Didmeninė / Drop Laivyba Parama ( Pirkti 2vnt Ar Daugiau Sutaupykite 5%)
Papročiai Prilimpa Prie Telefono Nugarėlės
Suderinamos Prekės Universalus
Magnetinis No
4 funkcija Magnetinio Automobilio Turėtojas
Medžiaga Metalo
Pristatymas Nemokamas pristatymas dauguma šalių
Funkcija 8 Magnetiniai Automobilių Mount/Mount Metalo Plokštė
Retail Pakuotė Taip
2 funkcija Automobilinis Telefono Laikiklis, Universalus Metalo Plokštė
Prekės Pavadinimas QIBOY
3 funkcija Mobiliųjų Telefonų Dėklai Ir Stovi
Funkcija 9 Magnetinis Diskas, Automobilio Telefono Turėtojas
Funkcija 5 Metalo Plokštės Iš Geležies Gabalas
Funkcija 7 Metalo Plokštės Pakeitimo Rinkinius su 3M Lipnia

Panašūs produktai