1 Jar AURORA "Chrome" Eyeshadow/Nagų Dailė Dribsnių Multi "Chrome" Chameleon Povas "Galaxy" Chrome " Dribsnių Nagų Dailės Veidrodis Pigmento Miltelių

€1.82

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai.

Multi "Chrome" Eyeshadow Dribsniai iš Galaxy Kolekcija

Tai sužlugdytų dribsnių pereiti nuo minkštų turkio žalia violetinė

~ Akių Saugus ~ Lūpų Saugus ~ Cruelty Free ~ Veganų~

Pls Pastaba: Dribsniai yra maždaug 0,2 g 5 g jar & užpildyti sudėtyje yra ne garsas, todėl kai kurie indeliai gali būti užpildomas daugiau ar mažiau.

Dribsniai yra super plonas, minkštas ir sviestinis. Jie išlydyti ant odos ir NETURI aštrių briaunų, nors jos yra didesnės dalelės.

Patariame naudoti standūs arba plokščiu teptuku arba švariu pirštu taikyti šiuos dribsnius ir PAGLOSTYTI jų ir mes taip pat rekomenduojame, naudodamiesi lipnių ar riebių eyeshadow primer apačioje. Blizgučiai Klijai dirbs gerai, bet nebūtina.

Tai taip pat gali būti taikomas šlapias, naudojant jūsų skysčių maišymo terpėje.

Aprašymas

* Kosmetikos produktų ir saugus veido ir nagai taip pat! Mūsų pigmentai, tik kad; pigmentai. Jokių kitų priedų, kurie padarė jas, todėl galite sukurti savo spalvų mišiniai arba makeups! Tirpiklis saugus!

Brangakmeniai ir spalvinga vaivorykštė chameleonas vaivorykštės gryno pigmento, dribsniai, 0,20 gr kiekvienas.

Holografinis Nagų Milteliai-15 Mikronų, ir pagaminti iš 100% gryno Sintetinės Dervos Milteliai, netoksiškas, ilgai išliekantis. Sklandžiai ir ne grūdėta tekstūra suteikia geresnį poveikį jūsų nagai

SPALVINGA POVEIKĮ: Ultra fine Holografinis Nagų Milteliai daro labai chrome " veidrodžio efektas ir lazerio chameleonas poveikis, kuris skiriasi pakeisti žiūrėjimo kampą, pagrindo spalva ir šviesa

LENGVA naudoti: N o specialios nagų dailės įgūdžių nereikia, tik sekti instrukcija, ir tai bus gana lengva ir gauti geriausią

PLATUS TAIKYMAS: Spalvinga Nagų Milteliai yra tinkamas būti taikomas UV gelio nagai, akrilo nagai, natūralūs nagai ir pan., taip pat veiksmingas "PASIDARYK pats" įrankis, skirtas namų dekoravimo, mobiliojo telefono atveju, akiniai, body art ir kt

GREITAS TYRIMAS: 1 vnt False Nagai naudojami praktikoje ir spalvų testą.

✿ Šis pigmentas yra tirpiklis atsparus, Jis gali būti sumaišyti nagų lako puodą, nagų dailė, nagų gelio, akrilo nagų.

✿ Puikiai tinka nagų dailė, nagų gelio, akrilo nagų, sakai papuošalai, UV derva, bet dažų ir klijų, mediumai, muilo amatų, kūno produktų, ir scrapbooking projektai!

✿ Gausite ši svajinga dribsniai mielas mažas stiklainis!

✿ Pastaba spalvas: spalvos nuotraukose gali nežymiai skirtis nuo stebėti, stebėti, prašome įvertinti šio koeficiento savo pasirinkimą.

Kaip gauti tikrai nuostabi nagai.

1. Dažų jūsų nagai su pagrindo spalva, kad jūs norite. Mes visiškai rekomenduojame juoda, nes ji yra super blizga!

2.Dabar jūs galite taikyti savo viršutinį sluoksnį. Už bestest rezultatų, naudokite ne nuvalykite viršutinį sluoksnį, kad vytintą UV/LED lempoje. Labai svarbu prisiminti, kad jūs taip pat galite kreiptis į savo bazę lenkijos. Jums nuspręsti.

3.Dabar dip spalva pusėje aplikatorių jūsų Mitty Sudaužė milteliai nustatyti į faktinį milteliai, tada bakstelėkite jį ant jūsų nagų. Jei norite, perkelia "chrome" efekto, tada patrinti ją į savo nagus. Pamatyti galite pasiekti tiek daug skirtingų apdailai. Jūs netgi galite taikyti šias su savo Mitty Dizaino Pro Išgalvotas teptuku. Taip pat, pasinaudoję šiuo šepetėliu nuvalyti perteklių.

4.Tai yra labai svarbu taikyti viršutinį sluoksnį kitaip sudaužė poveikis bus išsitrinti.

Kiekvieną Sudaužė Miltelių rinkinį sudaro:

1x .2g vonia Mitty Sudaužė milteliai

1x Minkštas lengva naudoti aplikatorius baltymus

Pavadinimas Dribsniai Chameleonas
Elemento Tipas "chrome" blizgučiai dribsnių
NET WT 0,2 g/jar
Funkcija keisti Spalvas
2 funkcija tirpiklis atsparus
effection Nagų Dailės Veidrodis Flake
Tipas nagų dailės flakies
stiliaus detales chameleonas dribsnių
Pakuotė 0,20 gr kiekvienas.
Kilmės KN(Kilmės)
Paketo Duomenys 1x Minkštas lengva naudoti aplikatorius baltymus
Modelio Numeris HGG434
Medžiaga "Chrome"
Stiliai dribsniai Nagų Dailės spalvos milteliai
Prekės Pavadinimas MingLee
Medžiagos Metallic Chameleonas Dribsnių
Kiekis 1 Langelis
Spalvinga Spalva flakies

Panašūs produktai