Aukštos Kokybės Nešiojamų Žuvų Rankena Patraukti Sugauti Burna, Lūpos Gripper Grabber Catcher Valdytojas Žvejybos Reikmenys Įrankiai, Kurių Saugojimo Virvės

€1.58

-24%

€2.10

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Įrankiai.

Aprašymas : Aukštos Kokybės Nešiojamų Žuvų Rankena Patraukti Sugauti Burna, Lūpos Gripper Grabber Catcher Valdytojas Žvejybos Reikmenys Įrankiai, Kurių Saugojimo Virvės Naudojimas: Už žvejybos Ypatumai :

1.Žvejybos masalas, žūklės mėgėjams.

2. Aukštos kokybės Aliuminio lydinio medžiagos . 3.Ypač plati anga, lengvai rankena rankena ir greito atlaisvinimo svirtį. 4.Sunkiųjų pavasario veiksmai užtikrina tvirtą sukibimą. 5.Paprasta naudotis viena ranka operacijos. 6.Ateina su virvelę, patogu nešiotis. 7.Nešiojamų ir lengvas. 8.Būtinas elementas žvejys.

Pakavimo apima : 1 vnt Žuvų Lūpų Rankena Žuvų Kontrolės Svoris : 177g (apytikslis)

Dėmesio :Dėl skirtingų gamybos partijų, ji gali būti šiek tiek spalvų skirtumas iš tiesų. Jeigu jums tai, prašome galvoja, kad jis per.

LAIVYBOS GREIČIAU IR TAUPYMO Dėl sezono, laivyba bus atidėti. Mes siūlome jums pasirinkti Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas ir Registruotu Paštu oro paštu kaip jūsų prioritetas

Produkto Svoris 56g
dydis 13cm
Modelis L-119
Prekės Pavadinimas OUTKIT
Spalva Mėlyna,raudona,juoda
Tipas Žvejybos Replės
Medžiaga Nerūdijantis plienas + aliuminio lydinys

Panašūs produktai