OUTKIT 10vnt/ Rutulinis Guolis Žvejybos pasukamasis mechanizmas Su Gražus Snap Sidabro, Nerūdijančio Plieno, Sunku Žvejybos Masalas Jungtis Priedai

€1.18

-25%

€1.58

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Žvejybos Įrankiai, Sportas Ir Pramogos, Pigūs Žvejybos Įrankiai, Aukštos Kokybės Sporto Ir Pramogų, Žvejybos Įrankiai.

Aprašymas : 10vnt Rutulinis Guolis Žvejybos pasukamasis mechanizmas Su Gražus Snap Sidabro, Nerūdijančio Plieno, Sunku Žvejybos Masalas Jungtis Priedai Medžiaga : nerūdijantis plienas Naudojimas: Už Vandenyno,Valtis ,Upės,Ežero,Tvenkinio,Upelio žvejybos ir t.t. Savybės :

1.Idealiai tinka daugelio tipų žvejybos.

2.Nuostabi priemonė žvejybos mėgėjams. Dydis : kaip pavaizduota Pakavimo apima : 10vnt/daug

Svoris : 20g (apytikslis)

Dėmesio :Dėl skirtingų gamybos partijų, prašome leisti kai kurios dydis skiriasi, bet labai mažai skiriasi. Jeigu jums tai, prašome galvoja, kad jis per.

LAIVYBOS GREIČIAU IR TAUPYMO Dėl sezono, laivyba bus atidėti. Mes siūlome jums pasirinkti Basilico-pica.lt Standartinis Pristatymas ir Registruotu Paštu oro paštu kaip jūsų prioritetas

Skelbimai 1.Įsitikinkite, pristatymo adresą, yra teisinga. Adresas negali būti pakeistas po gimdymo. Jei esate iš rusijos Federacijos, prašome palikti PILNAS PAVADINIMAS, kaip ir gavėjas pavadinimas. Kitaip, jūs negalite gauti savo daiktus, nes reglamento, savo papročius. 2.Dėl šviesos ir ekrane skirtumus, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos. Prašome suprasti, 3.Prašome leisti 0-1cm skiriasi dėl rankinis matavimas.

Medžiaga Nerūdijančio plieno
Modelio Numeris L-095
dydis as shown
Prekės Pavadinimas OUTKIT

Panašūs produktai