Biologiškai Žolių Sėklų Kilimėlis Sėklos Starteris Kilimėlis 3M X 0,2 M Žolių Sėklų Kilimų Sėklos Starteris Kilimėlis Sodo

€3.29

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Šildymo Antklodės & Kilimėliai, Namai Ir Sodas, Pigūs Šildymo Antklodės & Kilimėliai, Aukštos Kokybės Namų Ir Sodas, Šildymo Antklodės & Kilimėliai.

PASTABA

Nes sėklos yra kontrabanda kiekviename šalies muitinės ,

Mes negalime siųsti sėklos , Prašome suprasti .

Naudotojo Vadovas

1. Šis produktas yra pagamintas iš suyrančios importuotų aplinkos plaušienos, kaip substrato, pridurdamas, itin koncentruoti augalų maistinių medžiagų tirpalo, vyksta žalia ir aplinkos apsaugos.

2. Kai kurios trąšos paprastai turi aštrų kvapą, ir per didelio trąšų bus sudeginti, sodinukai. Be to, jei trąšomis negalima užkasti dirvoje, ji yra lengva prarasti ir volatilize, ar ji bus plaunami toli, kai lyja, ir tai pagirdyti.

Mūsų produktai išspręsti šias skausmas taškų išsaugoti trąšų, drėkina ir tręšimo kartą ir visiems laikams, ir taip pat apsaugoti sėklas nuo nupūstas vėjo arba valgyti paukščių ir vabzdžių prieš dygimą.

3. Taikymo Metodas

1 būdas: ① Purškimo žemės, vandens, kol jis yra šlapias ir tada pabarstykite sėklų; ② Dangčio paviršiaus su trąšų popieriaus ir vandens reguliariai. (Rekomenduojama vandens kas vieną ar dvi dienas)

2 būdas: ① Purškimo žemės, vandens, kol jis yra šlapias ir tada pabarstykite sėklų; ② Dangčio paviršiaus su trąšų popieriaus ir vandens reguliariai. Kai spalva trąšų popierius tampa lengvesni, pakeiskite ją nauja knyga, kol sėklos sudygsta.

3 būdas: ① Skleisti gabalas trąšų popieriaus paviršiaus žemę, vandenį ir pabarstykite sėklų; ② Po sėklos yra sėjamos, padengti juos su kitą sluoksnį trąšų popieriaus ir vandens, juos laistyti jas kartą per dieną ar dvi, kol jie sudygsta.

BIOLOGIŠKAI ŽOLIŲ SĖKLŲ MOTINA:

Kai išlenda ir pagirdė, mūsų specializuotas žolės roll prilimpa prie pagrindo. Kiekviena sėkla yra tada, apsuptas trąšų ir nusprendė vietoje tarp dviejų biologinių audinių sluoksniai, mūsų Mikro Granulių Trąšos ir Biologiškai suyranti Medžiaga. Mikro Granulių Trąšos gamina greitai, daigumas ir vienodą augimą. Biologiškai skaidus Audinys apsaugo sėklas nuo nuplauna ją padaryti pigiau, paprasčiau, ir lengvesni nei tradicinių velėna. 20 KVADRATINIŲ PĖDŲ PLEISTRAS N REMONTO ROLL:

Mūsų produktas yra super lengvas ir lengvai iškočiokite ir atgaivinti silpnas žolės srityse. Mūsų Sėklos Roll agresyviai plinta ir sutirštės, dėl patvarus vejos. PUIKUS SAULĖ, ŠEŠĖLIAI, IR ŠLAITŲ:

Sukurta visa saulę ir tankus atspalvis turi smulkių ašmenimis tekstūros ir vidutinės arba didelės sausros pasipriešinimo. Naudojant Metodus Specifikacija Produkto Dydžio Žolių Sėklų Motina: 3M X 0,2 M Pakuotės Turinys Žolių Sėklų Kilimėlis × 1 1 Pastaba. Vandens daugiau, kai jis lauke karšta, ir jūs galite pridėti šiek tiek trąšų, kai augimo talpa sėklos yra nepakankamas.

2. Šis produktas, daugiausia naudojamas sėklų daigumas etapas, arba mažoms ir vidutinėms vazoninių augalų, tręšti ir drėkina, kai esate ne namie, per trumpą laiką.

Yra Protingas Prietaisas No

Panašūs produktai