50g/maišas neon nights Fosforescuojančiomis Švyti Pigmento Šviesos Spalvų Pigmentai, Švyti Tamsoje Neoninės Spalvos Dažų Milteliai Po švyti

€2.86

-50%

€5.72

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: Nagų Blizgučiai, Grožis Ir Sveikata, Pigūs Nagų Blizgučiai, Aukštos Kokybės Grožio Ir Sveikatos, Nagų Blizgučiai.

neon nights 50g Fosforescuojančiomis Švyti Pigmento Šviesos Spalvų Pigmentai, Švyti Tamsoje Neoninės Spalvos Dažų Milteliai Afterg žemas

mes gamyklos parduotuvė ,siūlo didmeninės kainos,mes turime 50g/500g/1000g ....Jei jums reikia daugiau pls susisiekti su manimi !!!! ŠVYTI TAMSOJE POVEIKIS: neono švytėjimas pigmentai mokestis pagal saulės arba bet kokį tiesioginį šviesos šaltinį ir išmeta sky-blue glow tamsoje. Puikus akį traukiantis papuošalai! NEĮTIKĖTINAS LANKSTUMAS: Šių neono švytėjimas pigmentus galima maišyti su dažais, "PASIDARYK pats" dažais-darbo namuose, arba naudojamos kaip jie yra meno projektai ir daug kitų progų. PAGAMINTAS SU MEILE AZIJOJE: Šių rankų darbo neono švytėjimas pigmentai yra aukščiausios kokybės ir gaminių pasirinkimas daugiau nei 100 000 patenkintų klientų visoje įvairius demografinius rodiklius. VIDUJE IR LAUKE: Geriausia naudoti su uncoloured kaip rišikliai, kurių sudėtyje nėra tirpiklių aišku, kailis patalpų programas ir nevandeniniais rišikliais (pvz., sintetinės dervos tinka naudoti lauko sąlygomis. UŽ GERIAUSIUS REZULTATUS: Mišinys, pigmentai su 1:2 santykis (1 dalis pigmentų, 2 dalys rišikliu). Didesnis santykis pigmentas yra būtinas, kai milteliai, sumaišyti su dažais.

Produkto aprašymas Spalva: Geltona - Žalia žydra Mėlyna-žalia

neon nights Fosforescuojančiomis/Šviesos Neono Švytėjimas Pigmentai

Ieškote būdas suteikti jūsų kitą projektą, kad "kai ką nors"? Vokietija\ \ 's best-pardavimo fosforescuojančiomis švyti pigmentai pagal neon nights yra tai, ką jūs\'re ieško! Nesvarbu, jei ji\'s meno projektą, arba" PASIDARYK pats " dažai-darbas namuose, šie pigmentai yra geriausias būdas akį nauja apdaila.

Informacija:

Mokesčiai pagal tiesioginių šviesos šaltinių ir švyti tamsoje

Pagaminti Azijos Švyti Tamsoje produktų, tokių kaip bodypaint ir fosforescuojančiomis dažai ir pigmentai

Daugiau nei 100 000 patenkintų klientų

Meno projektai, "PASIDARYK pats" dažais-darbo namuose, juodos šviesos teatras, freskomis, ir daug kitų kartų

Gali būti naudojamos tiek patalpose tiek lauke

Naudojimas:

1. Sumaišykite pigmentai, su rišikliu, 1:2 santykis (1 dalis pigmentų, 2 dalys rišikliu).

2. Tirpiklis-nemokamai rišamosios medžiagos, kaip antai aišku, kailis ar tapetų klijai yra labai ekonomiškas rišikliai naudoti patalpų viduje. Nevandeniniais rišikliais (pvz., sintetinės dervos geriausiai tinka naudoti lauke.

3. Mokestis pagal tiesioginį šviesos šaltinį.

Patarimas: pigmentai taip pat gali būti sumaišyti su dažais sukurti švytėjimo efektą. Įsitikinkite, kad naudojate didesnis santykis pigmentas, kai jį sumaišius su dažais. Kita vertus, pigmentai taip pat gali būti naudojamas kaip dulkių/milteliai.

DĖMESIO!

Tai dažai nėra naudojami ant odos ar audinių!

Už neon dažų taikyti ant odos ar audinio, spustelėkite mėlyną "neon nights", esančią "pardavė neon nights" aukščiau.

Pirkėjų Rodyti

'

Prekės Pavadinimas MAFANAILS
Elemento Tipas Švyti Tamsoje Neon
Pakuotės Svoris 0.05kg
Medžiaga Milteliai
Kilmės KN(Kilmės)
Įrenginio Tipas 50g/Maišelis
NET WT 50g
Kiekis 1Piece
Modelio Numeris FPB48
Spalvos 3 Spalvos
Pakuotės Dydis 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Spalva geltona žalia Mėlyna žalia mėlyna

Panašūs produktai